Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szenzációs vertikális egér

Smart home

Szenzációs vertikális egér

Ergonómiai kialakítás új megközelítésben.

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az ergonómia az eszközök tervezésénél, néhány vállalat kihívásként tekint a feladatra, és olykor futurisztikus megközelítést alkalmaznak a megoldás során. A függőleges egér nagyon érdekes termék, segítségével felszabadulnak a kézfej, a kar, és a váll izmai, így a szörfözés főként pihentető hatású, semmint megterhelő tevékenység.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a hátfájást, munkahelyünkön állítsuk a szék magasságát olyan szintre, hogy azonos legyen lábunk hosszúságával. Ha egérrel dolgozunk, kérjünk kartámasztót, vagy vertikális SafeType változatot, 74 dollárért.

Az ülőfelszín körülbelül 15 fokos szögben dőljön előre, elülső pereme nyomja a combot. Székünk háttámlája akkor jó, ha a lapocka felett végződik, valamint megtámasztja a gerincünk alsó szakaszát is. Vegyük fontolóra egy térdelőszék beszerzését, melynek használatával hosszabb távon mindenképpen kevésbé terheljük hátunkat. Ha mégis a hagyományos széket választjuk, ügyeljünk arra, hogy legyen rajta kartámasz. A túl alacsony asztal szükségtelenül görbíti meg a hátat. A helytelen nyaktartást elkerülése érdekében a képernyőt szemmagasságba helyezzük.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés