Connect with us

technokrata

Átvesszük a hatalmat a tévécsatornák felett!

Smart home

Átvesszük a hatalmat a tévécsatornák felett!

Mától a nőknél a távirányító…

Rengeteg dolgot szoktunk az újévnek megígérni. A leggyakoribbak az életmódszerű változtatások, melyek egy „új embert” kívánnak. Ügyelnünk kell azonban a betartásukra is; állítólag egy ember átlagosan 10 alkalommal fogadja meg ugyanazt a dolgot életében, míg sikerül betartania, vagy fel nem adja. Egy másik felmérés szerint a fogadalmak negyede még a tavaszt sem éri meg, nagy része pedig még a nyári szabadságok előtt csődöt mond.

Azt is megfogadjuk, hogy nem hagyjuk magunkat, a távirányítót ezentúl nem bitorolják a család férfitagjai, több mint száz tévécsatorna nagyhatalmú uralkodóiként. Chloe Fung úgy gondolta, hogy ennek érdekében megalkotja a karkötő kialakítású távirányítót, ami kifejezetten a számunkra készült, így délutánonként lépést tarthatunk kedvenc szappanoperáinkkal. Az Orbit Remote kifejezetten nőcentrikus eszköz, amelynek célja, hogy áthidalja a digitális szakadékot a két nem között.

Mint ismeretes, az újévi fogadalom ősi római szokás. A derék latin polgárok a múltba és jövőbe egyszerre tekintő kétarcú Janus istennek tettek ígéretet, illetve felajánlásokat az év első hónapja előtti éjszakán. Hogy elnyerjék a mindent látó istenség kegyét, ajándékokat cseréltek egymás közt. A korai keresztények egy ideig december 25-én ünnepelték az újévet; így alakult ki a karácsonyi ajándékozás szokása.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák