Connect with us

Elemmel működő barátnő

Smart home

Elemmel működő barátnő

A legjobb barátnő mindig őszinte, de sosem sértően.

A karácsonyi szezon az év egyetlen időszaka, amikor az ünnepre hivatkozva megadatik, hogy áthágjuk táplálkozási szabályainkat, pedig az év végi hetek a legkevésbé testsúly-barátok. Tudományos bizonyítékok sora figyelmeztet, hogy az ünnepek bizony a derékbőség kárára mennek, a Human Nutrition Research Centre felmérése szerint az éves hízásunk mennyiségének 51 százalékát Karácsonykor szedjük fel. És jól tudjuk: a súlygyarapodás nem csak szépségünknek árt.

A testmozgásra mindenképpen időt kell szakítani legalább a két ünnep között, különben olyan mértékű lesz az ellustulás, hogy talán sosem találunk vissza az edzőterembe vagy az uszodába. További egyszerű lépésekkel is könnyíthetünk tömegünkön: parkoljunk messzebb, és sétáljunk amennyit csak lehet, ha rossz az idő, szaunázzunk és loccsanjunk a medencébe, ússzunk, fallabdázzunk és asztaliteniszezzünk fedett helyen.

Testtömegünk kordában tartásához kiváló eszköz egy multifunkcionális mérleg. Ilyen a Hello Kitty Multi-functional Health Scale, mely nem egy egyszerű testtömeg mérő: folyadékkristályos kijelzője révén megmutatja testünk vízszintjét, a kalóriát, és azt is megállapítja, hogy túlsúlyosak vagy éppen súlyhiányosok vagyunk-e. Az üzembe helyezés után beállíthatjuk nemünket, korunkat, ez alapján pedig rendre ellát minket a szükséges információkkal ahhoz, hogy megtudjuk, egészségesek vagyunk-e vagy sem. Igazi fürdőszobai barátnő, aki mindig őszintén megmondja, ha gömbölyödésnek indulunk.

De ne csak az eszét nézzük, hanem a külsejét is! Kecses rózsaszín házán vékony üvegtálca látható, rózsaszín Kitty-vel díszítve. Elemmel működik, mérete 30 x 33 x 8 centi, ára 130 dollár.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom