ingyen notebookkal ajándékozták meg az idei százezredik Fujitsu Siemens számítógép vásárlóját. "/> Zsanett megkapta a magáét | technokrata
Connect with us

Zsanett megkapta a magáét

Smart home

Zsanett megkapta a magáét

Intelligens “társat” választott a fiatal lány maga mellé, és a jutalma nem is maradt el:
ingyen notebookkal ajándékozták meg az idei százezredik Fujitsu Siemens számítógép vásárlóját.

Megvásárolták a Fujitsu Siemens Computers ebben az évben magyarországi piacra gyártott százezredik személyi számítógépét. A százezredik konfigurációt, az Amilo Li 1718-as, mobil szolgáltatásokat kínáló, beépített WLAN kapcsolattal és kétrétegű DVD meghajtóval szerelt notebookot a 22 éves Varga Zsanett vásárolta meg a budapesti Media Markt Westend áruházban. A szerencsés vevőt Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Computers Kft. ügyvezető igazgatója egy professzionális notebookkal ajándékozta meg.

Az esemény alkalmából tartott sajtótájékoztatón a vállalat hangsúlyozta: a magyarországi értékesítési eredményhez hozzájárult az általános piaci trend, amely az utóbbi években jelentősen csökkentette a számítógépek árát, s így egyre többen juthatnak hozzá minőségi számítástechnikai eszközökhöz. A magyar piacon a tavalyi év közepétől nagyobb a kereslet a notebookok, mint az asztali gépek iránt, mondta Poros Gábor, a magyar leányvállalat ügyvezető igazgatója. Ez a trend fokozottan jelentkezik a Fujitsu Siemens-nél: a cég 2005 óta több mobil számítástechnikai eszközt ad el, mint asztali PC-t. Az idén értékesített Fujitsu Siemens notebookok száma több mint háromszorosan fogja meghaladni az asztali számítógépekét.

Poros Gábor a folyamatosan változó piaci trendek közül elsősorban a mobil felhasználás iránti igények további növekedését, az alacsony energiaszükségletű, mégis nagyteljesítményű és rugalmas nagyvállalati komplex adatközponti infrastruktúrák fejlesztésének gazdasági szükségszerűségét, valamint a fenntarthatósági, illetve zöld szempontok térnyerését emelte ki.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom