Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szelídítsünk vadkanokat az ünnepek alatt

Smart home

Szelídítsünk vadkanokat az ünnepek alatt

Hajótöröttek túlélése…

A The Sims sorozat a The Sims alapjáték 2000-ben történő megjelenése óta elérte a lenyűgöző 90 milliós példányszámot. Az elmúlt 7 évben 22 nyelvre fordították le, így nem csoda, ha a The Sims sorozat hamar egyedi kulturális jelenséggé vált világszerte. A The Sims sorozat régi és új rajongói most pedig elhagyhatják a város forgatagát, és szerencsét próbálhatnak egy lakatlan szigeten, amely fövenyes tengerparttal, kies lagúnákkal és kitörésre kész vulkánokkal várja az ide látogatókat – megjelent tudniillik a The Sims Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 verziója Európában is. Mindemellett a PSP (PlayStation Portable) konzolra kifejlesztett verzió is a boltok polcaira került.

A The Sims 2 Hajótöröttekben a játékosok létrehozhatják simekből álló legénységüket, amelynek minden tagja – a The Sims sorozattól megszokott módon – egyéni képességeivel, humorával és különcségeivel színesíti a csapatot, ezáltal garantálva a szórakoztató kalandokat a szigeten. Miután vitorlát bontanak, váratlanul viharba keverednek, és immár magányos simünket a hullámok egy csodálatos tengerparton vetik partra. Semmije sincs, csak a ruha, amit visel, és élete nagy kalandja várja: el kell döntenie, hogy megpróbál boldogulni ezen a gyönyörű szigeten vagy elmenekül. Vajon megkísérli majd megtalálni társait, és az okos majmok segítségét igénybe véve megpróbál virágzó közösséget létrehozni a Zenésszel, a Doktorral, az Erdőkerülővel és a többiekkel? Vagy a kincses térképet követve feltérképezik a szigeteket, a menekülés útját keresve? Magunk dönthetjük el, hogy simjeink a túlélés melyik módját választják.

Rod Humble, a The Sims sorozatért felelős stúdióvezető így jellemezte az új játékot: „Akár a szigeten őshonos vadkanok megszelídítésével töltesz el órákat, akár azzal, hogy alapanyagokat gyűjts a tökéletes kunyhó felépítéséhez, az ünnepek alatt megjelenő The Sims 2 Hajótöröttek minden játékos számára izgalmas kalandokat kínál, korra és nemre való tekintet nélkül.”



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés