Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tévézés számítógéppel és anélkül

Smart home

Tévézés számítógéppel és anélkül

Hordozható, kényelmesen használható TV-tuner és kisméretű médialejátszó a Lifeview-tól.

Lifeview TV Walker SwitfSE DVB-T TV tuner
A Lifeview TV Walker SwiftSE DVB-T TV tunert csupán a számítógéphez kell csatlakoztatni USB porton keresztül, valamint RF csatlakozóval az elérhető TV-antennához, és máris nézhetjük a világ számos csatornáját DVB-T keresztül – akár a strandon egy notebook segítségével. Az előre betáplált frekvenciatábla és a széleskörű automata csatornakereső segítségével bárhol elérhető a kívánt csatorna vagy állomás. Emellett az összes DVB-T digitális rádióját is hallgathatjuk számítógépen keresztül.

Használatával rögzíthető a digitális TV adás MPEG-2 kódolással, illetve filmekből állóképek is készíthetők a készülék segítségével. Az időváltó funkcióval megállíthatjuk, újra játszhatjuk, vagy akár gyorsíthatjuk is az élő TV adást. Nincs több elmulasztott műsor: kézzel is beprogramozhatjuk a felvételt, vagy használhatjuk az EPG-ről egy gombnyomásra működő rögzítést is.

Lifeview DigiMedia Album
A parányi doboz médialejátszóként funkcionál, melyet egy távirányító egészít ki. Nem kell számítógép vagy notebook ahhoz, hogy családunkkal vagy barátainkkal együtt megnézzük a digitális kamerával készített képeket vagy filmeket. Telepítéséhez nem szükséges hardver és szoftver sem, csupán csatlakoztatni kell a TV-hez. Kompozit video, S-video, VGA D-SUB és NTSC/PAL kimenet támogatással rendelkezik, és számos szabványú kártyáról képes adatot közvetíteni a televízió felé: SmartMedia, Multimedia kártya, Secure Digital, Memory Sticks, CompactFlash és MicroDrive flash bemenete van.

Használatával hallgathatunk digitális zenei fájlokat, nézhetünk MPEG-1/2 filmeket, saját képeinket háttérzenével kísérve. A JPEG albumok bemutatóját, slideshow-ját is nézhetjük a televízión, és lehetőség van elforgatásra, közelítésre is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés