Connect with us

technokrata

Teljes évad egy gyufásdobozban

Smart home

Teljes évad egy gyufásdobozban

Kártyára rögzít az új videofelvevő – számítógép helyett bármely analóg jelforrásról.

Akár egy gyufásdobozban is tárolhatjuk ezentúl kedvenc sorozatunk teljes évadját a SanDisk legújabb, memóriakártyákra rögzítő, V-Mate videofelvevőjének segítségével. A kártyaolvasó méretű kis készülék a legtöbb ismert formátumot támogatja, és a VHS vagy DVD felvevőkhöz hasonlóan programozható.

Az új készülék tökéletesen alkalmas mozgófilmek felvételére tévéről, videomagnóról, műholdvevőről, DVD lejátszóról vagy A V-Mate által felvett programot bármilyen, a fájlformátummal kompatibilis, memóriakártyát fogadni képes egységen megnézhetjük, legyen az laptop, mobiltelefon, PDA. Tehát ha lemaradtunk az esti filmről, azt másnap akár arra alkalmas mobiltelefonunkról is visszanézhetjük.

A felvevő MPEG-4 formátumban rögzít, de lejátszani képes emellett az MP4, 3GP, 3G2 formátumokat is. Egy 2GB-os kártyára 7,1 órányi műsor fér, a felvételek felbontása 640×480 (VGA), ami bármilyen megjelenítőn élvezhető képet ad, formátuma pedig NTSC/PAL. A használható kártyaformátumok listája is szinte teljes: SD, SDHC, miniSD, miniSDHC, mikroSD, mikroSDHC, RS/MMC (kettős feszültségű), MMCplus, MMCmobile, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory StickDuo és Memory Stick ProDuo fajták közül választhatunk. Természetesen a V-Mate-hez távirányító is jár a könnyebb kezelhetőség érdekében.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák