Connect with us

technokrata

Óvakodj az angoltanártól

Smart home

Óvakodj az angoltanártól

Az Interpol beazonosította a Photoshop-pedofilt.

A Bűnügyi Rendőrség Nemzetközi Szervezete a 32 éves Christopher Paul Neil-t gyanúsítja azzal, hogy ő szerepel az interneten keringő, gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményeket ábrázoló képeken. A kanadai férfi angol tanárként vállalt munkát Dél-Koreában, és legutoljára a bangkoki nemzetközi repülőtéren tartózkodott október 11-én.

Bár a felnőtt-gyermek testi viszony korszakonként és kultúránként eltérő megítéléssel bír, az Egészségügyi Világszervezet szerint a pedofília pszichiátriai betegség.

Neil az általa feltett fotókon 12 fiú ellen követ el szexuális bűncselekményt. Hogy ne legyen felismerhető, az arcát eltorzította, ám egy német szakikból álló csapat által készített alkalmazás segítségével sikeresen visszaállították az eredeti képet. Az Interpol weboldalán és számos csatornán keresztül a lakosság segítségét kérte a férfi kézre kerítéséhez, melynek eredményeként 350 bejelentés érkezett. Ez alapján jutott el a Bűnügyi Rendőrség Nemzetközi Szervezete Neil-hez, kinyomozták útlevél számát, születési dátumát, és más adatait.

Az Interpol most arra kéri a lakosságot, hogy jelentsék be, ha tudnak bármit is Neil jelenlegi tartózkodási helyéről.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek