Connect with us

technokrata

Elég gazdag Gates Nigériához?

Smart home

Elég gazdag Gates Nigériához?

Vannak országok, ahol a multimilliárdosnak még bizonyítania kell.

A multimilliárdos nigériai vízum iránti kérelmét első körben elutasították: Nigéria felkérte Bill Gates-t, hogy álljon elő bizonyítékokkal, van-e elég háttere ahhoz, hogy az országba utazzon. Az eredetileg a Gizmodo-n megjelent hír szerint a nigériai hivatalnokok bizonyítékokat igényeltek a világ leggazdagabb emberétől arra vonatkozóan, hogy nem szándékozik határozatlan ideig az országukban tartózkodni, és ezzel nem fog nem kívánt terheket róni a társadalombiztosításukra.

Miután a vízum és utazásszervező CIBT közbenjárásával a Microsoft elnökének bankja levélben kezeskedett Gates személyes vagyonosságáról, a nigériai kormányhivatal kiadta a vízumot.

Mint ismeretes, a legtöbb vízumhoz, így a nigériaihoz is teljesíteni kell különböző követelmények. Az általános kívánalmak, mint a vízumkérő lapok, az útlevél, és az oltási igazolvány benyújtása mellett az elégséges anyagi feltételek meglétéről is kell igazolást beadni. Magyarországon ehhez elég egy három hónapnál nem régebbi bankszámla-kivonat is.

A Forbes nem rég jelentette be, hogy a leggazdagabbak listáján Bill Gates megtartotta státuszát, így továbbra is a legelső a becsült 59 milliárd dolláros vagyonával.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek