Connect with us

technokrata

UFO-k bukkantak fel a noteszgépek körül

Smart home

UFO-k bukkantak fel a noteszgépek körül

Idegen repülő tárgyakra emlékeztető hangvezérlők az Asus-tól.

Az Asustek idén harmadszorra örvendeztette meg a PC-vel (is) rendelkező zenerajongókat valamilyen hangkeltő berendezéssel. Ezúttal a hordozható számítógépek tulajdonosai számára alkotott meglehetősen egyedi designnal rendelkező eszközöket: a hatféle színben (fekete, szürke, fehér, piros, kék, sárga) debütáló készülékek első ránézésre egy repülő csészealjra emlékeztetik az embert. Vagy egy kávéfőző aljára.

Holott melegedésről (pláne repkedésről) szó sincs. A Xonar U1-esek egyelőre nem ismert audioprocesszorral rendelkező készülékek, melyek analóg és digitális hangkimenetekkel egyaránt rendelkeznek, illetve olyan technikákat támogatnak, mint: Dolby Virtual Speaker, Dolby Headphone, Dolby Digital Live, Dolby Prologic Iix, DirectSound és a hardveres gyorsításért felelős EAX. Az USB-csatolón keresztül kapcsolódó Xonar U1 persze nem azoknak készült, akik hobbifelhasználók: az Asus a high-end notebook-tulajdonosokat célozta meg, azokat, akiknek fontos a kiemelkedő hangminőség játékok, filmek, zenék alatt (is).

Mind Windows XP-hez, mind Vistához ajánlja termékét a vállalat, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy egy példányhoz milyen áron lehet hozzájutni.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák