Connect with us

technokrata

Mellrák ellen rózsaszín noteszgéppel

Smart home

Mellrák ellen rózsaszín noteszgéppel

Nemcsak feltűnő, hasznos is.

Az Egyesült Államokban ebben a hónapban nagyobb figyelmet fordítanak a mellrák jelentette kockázatokra, és a betegséggel kapcsolatos figyelemfelkeltésre. A jelképül választott rózsaszín ezért októberben különösen gyakran kerül előtérbe az észak-amerikai országban – most például a Sony „gyúrt rá” erre a színre. Legújabb, 14,1 colos kijelzővel bíró noteszgépe a lágyabb külső kedvelőinek készült, tekintve, hogy a készülék háza – a megszokott fekete-szürke világgal ellentétben – rózsaszínre van festve.

A VGN-CR290EAP kódnevű hordozható számítógép 1370 dolláros kezdőáron vásárolható meg, melyért cserébe a leendő tulajdonos egy 2,2 GHz-es órajelű Core 2 Duo processzort, 2 GB-nyi operatív tárat (DDR2 SDRAM), integrált X3100-as grafikus vezérlőt, 200 GB-nyi merevlemez-kapacitást, DVD-írót és 1,3 megapixeles integrált webkamerát kap. Windows Vista Home Premium jár operációs rendszer gyanánt a notebookhoz.

Emellett két további rózsaszín készülékkel is megörvendezteti a leendő vevőket a Sony. A 150 dollárba kerülő, 320×240 pixeles felbontású LCD-vel felszerelt, 33 órán keresztül használható hordozható médialejátszó képes videók megjelenítésére is, emellett támogatja az MP3, a WMA és az AAC formátumokat is. Az NWZ-A816PNK Walkman fantázianevű készülék 4 GB-nyi tárkapacitást kínál. A nagyjából 20 centiméteres, hordozható DVD-lejátszó (DVP-FX810/P) pedig 190 dollárért vásárolható meg, természetesen szintén rózsaszínben.

A fenti eszközök árából 75-10-10 dollár az amerikai Mellrák-kutató Alapítvány számlájára megy, közölte az óriásvállalat.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek