Connect with us

technokrata

Kodekgyűjtemény Windows Vistához

Smart home

Kodekgyűjtemény Windows Vistához

Zavartalan videózás – hogy ne kelljen innen-onnan összeszedegetni a kodekeket.

A Vista Codec Package (letöltés itt) telepítésével nem kell több kodeket, szűrőt keresni, installálni; viszont médialejátszót nem tartalmaz a csomag (ennek köszönhetően nem is rendeli magát hozzá semmilyen állományhoz, az alapbeállítások megmaradnak). Használatával bármilyen lejátszószoftverünk legyen is, képesek lehetünk DVD-k, filmek, videoklipek életre keltésére, legyenek azok szinte akármilyen formátumban. Sőt, még a videofolyamok (streaming video) is megjeleníthetővé válnak (real és quicktime formátumok esetén). Támogatni fogja a feliratok megjelenítését is a számítógép, ha feltelepítjük a kodekcsomagot – a funkciólistának csak az alkalmazott médialejátszó szabhat határt.

A gyűjteményt összeállítók szerint a Windows Vistát a csomag révén nem kell a mindenhonnan „összevadászott” kodekekkel kiegészíteni, amelyek gyakran hajlamosak összeakadni egymással. A Vista Codec Package ráadásul lehetővé teszi az operációs rendszer MediaCenterének zökkenőmentes használatát is.

A 64 bites operációs rendszereken is használható új, 4.5.1 Beta 2-es változat letölthető gyors Download szerverünkről. Ez a változat továbbfejlesztett FLV1-es lejátszást kínál, illetve frissebb ffdshow-t. Emellett továbbfejlesztésre került a WMP11-es állománytípus felismerése.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek