Connect with us

technokrata

C840 – de nem a Delltől

Smart home

C840 – de nem a Delltől

Gyönyörű képek romantikus étteremben, galériában vagy múzeumban.

Nyolc megapixeles CCD-érzékelőt, smc PENTAX objektívet, arckövető funkciót, bemozdulásvédelmet, magas ISO-értéket, video készítése közben használható optikai zoomot, valamint 3:2-es és 16:9-es különleges kimeneti méretet kínál a C740i utóda.

A BenQ C840-as digitális fényképezőgép olyan funkciót kínál, mint a bemozdulásvédelem, amely megakadályozza a kézremegésből származó képelmosódást, lehetővé téve, hogy a felhasználók torzítás nélkül készítsenek tiszta és pontos képeket. Folyamatos videokészítést kínál optikai zoom használata mellett, széles képernyős formátumban (720×400), másodpercenként 30 képkockával. Az arckövetés funkció automatikusan felismeri és követi az emberi arcot, és úgy fókuszál, hogy az arc színe és élessége tökéletes legyen.

A bemozdulásvédelem és a magas ISO portré mód segítségével a felhasználók még rossz fényviszonyok között is kiváló képeket készíthetnek. Az akár 1600-as ISO értékkel az új BenQ C840 osztályán belül az egyik legérzékenyebb gép. A 3:2-es kimeneti méret az oldalak levágása nélkül támogatja a könnyű nyomtatást, míg a 16:9-es mód közvetlen megjelenítést biztosít 16:9-es TV-készüléken.

A fényképezőgép 15 különböző fényképezési módot kínál, úgymint kézi mód, bemozdulásvédelem, portré mód, és éjszakai jelenet mód, amelyekkel a felhasználók gyors beállításokat hajthatnak végre különböző fényképkészítési módokhoz. A C840-as támogatja a PictBridge funkciót a közvetlen fényképnyomtatáshoz egy kompatibilis nyomtatón keresztül. A fényképezőgéppel akár 4 Gb-os SD-memóriakártyát használhatunk.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom