Connect with us

Hirdetés

technokrata

C840 – de nem a Delltől

Smart home

C840 – de nem a Delltől

Gyönyörű képek romantikus étteremben, galériában vagy múzeumban.

Nyolc megapixeles CCD-érzékelőt, smc PENTAX objektívet, arckövető funkciót, bemozdulásvédelmet, magas ISO-értéket, video készítése közben használható optikai zoomot, valamint 3:2-es és 16:9-es különleges kimeneti méretet kínál a C740i utóda.

A BenQ C840-as digitális fényképezőgép olyan funkciót kínál, mint a bemozdulásvédelem, amely megakadályozza a kézremegésből származó képelmosódást, lehetővé téve, hogy a felhasználók torzítás nélkül készítsenek tiszta és pontos képeket. Folyamatos videokészítést kínál optikai zoom használata mellett, széles képernyős formátumban (720×400), másodpercenként 30 képkockával. Az arckövetés funkció automatikusan felismeri és követi az emberi arcot, és úgy fókuszál, hogy az arc színe és élessége tökéletes legyen.

A bemozdulásvédelem és a magas ISO portré mód segítségével a felhasználók még rossz fényviszonyok között is kiváló képeket készíthetnek. Az akár 1600-as ISO értékkel az új BenQ C840 osztályán belül az egyik legérzékenyebb gép. A 3:2-es kimeneti méret az oldalak levágása nélkül támogatja a könnyű nyomtatást, míg a 16:9-es mód közvetlen megjelenítést biztosít 16:9-es TV-készüléken.

A fényképezőgép 15 különböző fényképezési módot kínál, úgymint kézi mód, bemozdulásvédelem, portré mód, és éjszakai jelenet mód, amelyekkel a felhasználók gyors beállításokat hajthatnak végre különböző fényképkészítési módokhoz. A C840-as támogatja a PictBridge funkciót a közvetlen fényképnyomtatáshoz egy kompatibilis nyomtatón keresztül. A fényképezőgéppel akár 4 Gb-os SD-memóriakártyát használhatunk.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés