Connect with us

technokrata

Továbbfejlesztett fotó- és videoszerkesztés

Smart home

Továbbfejlesztett fotó- és videoszerkesztés

Egyszerűbb fényképjavítás, javított konverzió – megjelent az Adobe Photoshop Elements és a Premiere Elements.

Az Adobe Systems bejelentette az Adobe Photoshop Elements 6 for Windows és az Adobe Premiere Pro Elements 4 for Windows programot, a két házi digitális fénykép- és videószoftver jelentősen továbbfejlesztett verzióját. A szoros integráció és a megosztott Organizernek köszönhetően a felhasználók több mindenre képesek a fényképeikkel és a videóikkal. A külön-külön vagy kiskereskedelmi csomagban egyben is megvásárolható Adobe Photoshop Elements és Premiere Elements a digitális fényképek szervezésénél, szerkesztésénél, készítésénél és megosztásánál fokozza a műkedvelő fotósok és videósok kreativitását.

Minél többet kihozni a fényképekből
A Photoshop Elements szoftver segítségével a műkedvelők gyorsan és egyszerűen érhetik el a kívánt eredményeket. Az új Photomerge technológia megoldja a tökéletes csoportképkészítés problémáját, mivel több egymás utáni felvételből a legjobb arckifejezéseket és gesztusokat kiválogatva készít új, összefüggő csoportképet. Az új Quick Selection eszköz a kijelölés és javítás egykor időigényes feladatát egyetlen kattintássá rövidíti le. A kezdőtől a profi szintig mindenki választhat a különböző tudásszinteknek megfelelően kialakított három szerkesztési mód közül. Az új Guided Edit mód végigvezeti a felhasználókat a fényképkorrekciós lépéseken.

A Photoshop Elements 6 a fényképre koncentráló világos, jól áttekinthető képernyőkkel egyszerűsíti a szerkesztést. A program számos lehetőségéhez új fülek biztosítanak egyszerű hozzáférést. A további újítások közé tartozik a javított konverziós eszköz, amely a színes képeket árnyalt fekete-fehérré alakítja át. Az egyszerűsített Organizer javítja a teljesítményt és megkönnyíti az importálást, a címkézést és a visszakeresést.

Bámulatos filmek stílusokkal és hatásokkal
A Premiere Elements 4 néhány perc alatt teszi lehetővé szórakoztató filmek készítését. A Photoshop Elements programban is megtalálható új Organizer segítségével a videóklipekben és az állóképeken az embereket, helyszíneket vagy eseményeket vizuálisan fel lehet címkézni. A videósok egy jelenetsoron néhány kattintással bonyolult mozgókép témák alkalmazásával komplett filmeket készíthetnek átmenetekkel, effektusokkal és DVD menükkel. Az érzelmek kiemelését, a hangsúlyozást vagy a hangulatkeltést háttérzenék és hanghatások segítik. Az új Audio Mixer a lemezstúdiók keverőpultjához hasonlóan működik, a különböző hangok relatív hangerejét csúszkákkal lehet állítani. Az új Sharing Center a rendelkezésre álló videóbemutatási lehetőségeket centralizálja. A felhasználók a videót többféleképpen is feltölthetik és megoszthatják, így például Blu-ray lemezen, weben, Apple iPhone és más mobileszközökön. A videókat minden különleges kódolás nélkül Adobe Flash Player kompatibilis videóban olyan honlapokra is lehet exportálni, mint a YouTube.

Az Adobe digitális képalkotó és digitális videó termékeit már meg lehet vásárolni a cég website-ján, és olyan elektronikus és online kiskereskedőknél, mint az Amazon.com, a Circuit.com, a JR.com és a Staples.com. A Photoshop Elements Macintosh platform változata 2008. elejére várható.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom