Connect with us

technokrata

Lányok számítógép előtt – a legszebb magyarok

Smart home

Lányok számítógép előtt – a legszebb magyarok

World Cyber Games 2007 itthon, szépségversennyel egybekötve.

Az IDG Hungary szervezésében és a Samsung támogatásával szeptember 2-án rendezték meg a világ videojáték-kultúrájának egyik legnagyobb eseményét, a World Cyber Games-t a Millenáris Jövő Házában, ahol újra hálózatba kötötték a mintegy 3400 hazai internetes multiplayer játékost, hogy megmutassák melyik csapat a legérdemesebb a Seattle-i döntőn való végső megmérkőzésre. A hazai döntőn legjobbaknak bizonyult versenyzők októberben Seattle-ben küzdenek meg a világ legjobbjaival. Idén Stopo (Project Gotham Racing 3), Gorky (Command & Conquer), DNA (Warcaft) és Ancient´s Rendwind (FIFA07) nick nevekre hallgató résztvevők képviselik hazánkat a világdöntőn.

Az évről évre megrendezésre kerülő World Cyber Games rendezvénysorozat keretein belül, idén egy újdonsággal készült a Samsung és az esemény főszervezője, az IDG Hungary. Június 18-tól elindult a World Cyber Girls szépségverseny, amelyre bárki jelentkezhetett a www.worldcybergirls.com weboldalon. Az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kaptak a WCG döntőre a Jövő Házában. Itt, a zsűri szavazatai alapján kerültek ki a verseny győztesei. Negyedik helyezést ért el Ribényi Nikolett, harmadik lett Budai Anett, második Renner Katalin Letícia, a közönségdíjat Schihlgrúber Angelika kapta, míg az első helyezést Nimmerfroh Katalin nyerte el.

A World Cyber Games rendezvényének résztvevői (játékosok és látogatók egyaránt) évről – évre többen vannak, idén már több ezren jelentek meg az eseményen különböző háttérrel, érdeklődéssel, motivációkkal és elképzelésekkel a WCG-vel kapcsolatban. Éppen ezért a rendezvény főtámogatójaként a Samsung egy online felmérés elindítását kezdeményezte, amelyet 2007. augusztus 23-tól a hu.worldcybergames.com weboldalon tölthetnek ki a látogatók. A szervezők reményei szerint a 2006-os hasonló, élénk érdeklődés várható az online kérdőív iránt, amelynek tavalyi sikeréhez hozzájárult az is, hogy a témában hasonló felmérés addig nem született Magyarországon. Bíznak abban, hogy a kiértékelt eredmények alapján pontos képet kapnak majd az internetes multiplayer játékok népszerűségéről, elfogadottságáról, hatásáról, továbbá a játékosokról, illetve az eltelt egy esztendőben ezen a területen történt változásokról. Az online kérdőívet szeptember 16-ig lehet visszaküldeni. A végleges eredményeket a felmérés lezárása utána publikálják a szervezők.

A rendezvénnyel a Samsung és az IDG Hungary azt a célt tartja továbbra is kiemelten fontosnak, hogy egy új, „egészségesebb” cyber-nemzedék alakuljon ki az internetes multiplayer játékosok körében.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák