Connect with us

technokrata

5 megapixeles monitor

Smart home

5 megapixeles monitor

Maximális élesség, minimális szemfáradás.

A nagy felbontású monitor 2048×2560 pixeles, fényereje 750 cd/m2 (candela/m2). A fényerőt és a szürkefokozatokat két független funkcionális szenzor ellenőrzi. Ez a redundáns ellenőrző rendszer biztosítja az egyenletesen magas képminőséget és az orvostechnikai képalkotás szabványainak (például Dicom – Digital Imaging and Communications in Medicine) való megfelelést. A kékes árnyalatú CCFL (Cold Cathode Fluorescent Lamp) hátsó megvilágítás optimális az emberi látásrendszernek, mivel az ebben a színsávban a legérzékenyebb. Ezért a diagnoszta maximális élességgel és minimális szemfáradással dolgozhat. Mint minden Siemens orvosi monitort, így ezt az új készüléket is gyárilag kalibrálva szállítják, és a dobozból kivéve azonnal használható. Öt előre feltöltött 12-bites LUT (kereső tábla) segítségével a monitor könnyedén és gyorsan installálható és alkalmazható kedvezőtlen megvilágítású környezetben is.

A Siemens Automatizálás és hajtások (A&D) ágazatának új, SMD 21510 D típusú 21 collos monokróm készüléke kiemelkedően jó képminőséget kívánó orvosi alkalmazásokra, pl. mammográfiai diagnózisok segítésére, valamint PACS (képarchiváló és kommunikációs rendszerek) céljaira készült. A beépített “Fully Automated Stability” rendszer segítségével a monitor megbízhatóan kalibrált szürkeség-fokozatokat és egyenletes fényerő-szinteket ad. Az új orvosi monitor számos új generációs szabványos vagy nagy teljesítményű grafikai kártyával használható.

A monitor adatait a LUT-ok tárolják, így majdnem minden grafikai kártyához illeszthető mind 8, mind 10 bites DVI input jelekre. Az SMfit minőségi szoftverrel és külső fotométerekkel az SMD 21510 D beállításait a helyi környezethez lehet „szabni”, a fényesség értékét mérni és szükség esetén a monitor beépített szenzorait újra be lehet állítani optimális szintjeikre.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom