Connect with us

technokrata

Komplett DVD-filmeket a merevlemezre

Smart home

Komplett DVD-filmeket a merevlemezre

Akár kéklézeres alkotásokat is másolhatunk, a védelem kiiktatásával.

Boltban megvásárolt filmek lemásolása körül már évek óta zajlik a vita: a felhasználók szerint joguk van biztonsági másolatok készítésére, a jogtulajdonosok szerint viszont a másolásvédelem kiiktatása törvénybe ütköző cselekedet. A patthelyzet még szinte biztosan fenn fog állni néhány évig; addig azonban mindkét félnek el kell fogadnia, hogy lesznek olyanok, akik igenis le akarják dönteni a korlátokat. És nem azért, hogy illegális terjesztésre sarkallják a felhasználókat, csupán abból a szándékból, hogy kényelmesebbé tegyék az életüket.

Manapság már elterjedtek a több 100 GB-os kapacitással bíró winchesterek. Egy ilyen merevlemezről (pláne a szintén terjedő otthoni szerverekben teljesítő RAID-es, nem ritkán TB-os kapacitású adattárolókról) jóval kényelmesebb filmet válogatni, mintha öt polcnyi gyűjteményből böngésznénk ki a hangulatunkhoz illő alkotást. Ehhez azonban először a felhasználónak fel kell másolnia a birtokában levő DVD-ről a filmet a számítógépre – és itt segít a DVDFab HD Decrypter, melynek nemrég jelent meg legújabb változata. Az alkalmazás ugyanis képes kiiktatni a másolásvédelmi eljárásokat (CSS, RC, RCE, APS, UOPs, Sony ARccOS) a korongokról, így szabadon duplikálhatóvá teszi a műsoros lemezeket.

A download szerverünkről a szoftver legújabb, 3.1.7.4 Beta változata már letölthető. Ez a változat támogatja a nagyfelbontású médiát is, legyen szó akár Blu-ray lemezről (BD), akár HD DVD-ről. Használata ráadásul ingyenes (freeware), tehát egy próbát érdemes tenni vele, ha nagy gyűjteménnyel rendelkezünk, és kényelmetlennek tartjuk a lemezek keresgélését, lejátszóba való pakolgatását.

Véleményt nem kívánunk most alkotni, de azt nem szabad elfelejteni, hogy használata törvénysértő, amennyiben a felhasználó nincsen birtokában az eredeti lemeznek!Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd