Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tévézőkészletek az IFA 2007 kiállításon

Smart home

Tévézőkészletek az IFA 2007 kiállításon

Gigaset újdonságok a Siemens-től.

A Berlinben augusztus 31. és szeptember 5. között tartandó rendezvényen home-media termékekkel képviseli magát a Siemens Home and Office Communication Devices (SHC). Bemutatnak egy exkluzív módon a német piacra szánt műholdvevő készüléket, valamint két új set-top-boxot.

A Gigaset M373 T EPG a portfolióban elsőként HDMI (High Definition Multimedia Interface)-kimenettel rendelkezik. A kép és a hang is teljesen digitális módon kerül átvitelre, ezáltal rendkívül éles digitális TV-kép jut a HDMI-re képes lapos képernyőkre. Ezen kívül a Gigaset M373 T EPG-nek két külön SCART-csatlakozója és digitális audio-kimenete is van a tökéletes házimozi-élmény érdekében. Max. 2000 TV- és rádiócsatornát lehet vele venni, és a set-top-boxokhoz hasonlóan többnyelvű menü áll rendelkezésre. A normál program-áttekintést kiegészítve Spanyolországban – az InOut TV céggel való exkluzív együttműködésnek köszönhetően – a Siemens Gigaset vevőkészülékek használói további szolgáltatásokat is élvezhetnek: egy terjedelmes EPG (Electronic Program Guide – elektronikus „műsorfüzet“) részletes információval szolgál az adásokról. Lehetséges továbbá a legkedveltebb adásokból úgynevezett kedvenclistákat is szerkeszteni, amelyek az EPG-ben megjeleníthetők. A klasszikus ezüstszínű dobozba épített készülék 2007 novemberétől lesz kapható, a távirányítóval és a HDMI-kábellel egy csomagban.

Az új Gigaset M270 S a DVB-S digitális műholdvételre alkalmas kompakt, karcsú set-top-box. 4000 rádió- és TV-programot tud kezelni és a max. 3000 programhelyet lehet hat kedvenclistába rendezni. A boxot távirányítóval és könnyen érthető menüvezérléssel lehet működtetni. EPG-je hét napra előre tudja a nézőt az összes TV-adásról tájékoztatni.

A spanyol piacra szánt variánsként a Gigaset M270 T EPG set-top-box földi sugárzású digitális TV-adások vételére alkalmas, és a Gigaset M270 S-hez hasonlóan nagy súlyt fektet a felhasználóbarát működésre, max 2000 TV- és rádiócsatornáig. Külső megjelenése, csakúgy, mint a Gigaset M270 S esetében, fekete doboz fehér előlappal. Annak EPG-je mellett ez a box az InOut TV részletes műsorfüzetével is rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés