Connect with us

technokrata

Tévézőkészletek az IFA 2007 kiállításon

Smart home

Tévézőkészletek az IFA 2007 kiállításon

Gigaset újdonságok a Siemens-től.

A Berlinben augusztus 31. és szeptember 5. között tartandó rendezvényen home-media termékekkel képviseli magát a Siemens Home and Office Communication Devices (SHC). Bemutatnak egy exkluzív módon a német piacra szánt műholdvevő készüléket, valamint két új set-top-boxot.

A Gigaset M373 T EPG a portfolióban elsőként HDMI (High Definition Multimedia Interface)-kimenettel rendelkezik. A kép és a hang is teljesen digitális módon kerül átvitelre, ezáltal rendkívül éles digitális TV-kép jut a HDMI-re képes lapos képernyőkre. Ezen kívül a Gigaset M373 T EPG-nek két külön SCART-csatlakozója és digitális audio-kimenete is van a tökéletes házimozi-élmény érdekében. Max. 2000 TV- és rádiócsatornát lehet vele venni, és a set-top-boxokhoz hasonlóan többnyelvű menü áll rendelkezésre. A normál program-áttekintést kiegészítve Spanyolországban – az InOut TV céggel való exkluzív együttműködésnek köszönhetően – a Siemens Gigaset vevőkészülékek használói további szolgáltatásokat is élvezhetnek: egy terjedelmes EPG (Electronic Program Guide – elektronikus „műsorfüzet“) részletes információval szolgál az adásokról. Lehetséges továbbá a legkedveltebb adásokból úgynevezett kedvenclistákat is szerkeszteni, amelyek az EPG-ben megjeleníthetők. A klasszikus ezüstszínű dobozba épített készülék 2007 novemberétől lesz kapható, a távirányítóval és a HDMI-kábellel egy csomagban.

Az új Gigaset M270 S a DVB-S digitális műholdvételre alkalmas kompakt, karcsú set-top-box. 4000 rádió- és TV-programot tud kezelni és a max. 3000 programhelyet lehet hat kedvenclistába rendezni. A boxot távirányítóval és könnyen érthető menüvezérléssel lehet működtetni. EPG-je hét napra előre tudja a nézőt az összes TV-adásról tájékoztatni.

A spanyol piacra szánt variánsként a Gigaset M270 T EPG set-top-box földi sugárzású digitális TV-adások vételére alkalmas, és a Gigaset M270 S-hez hasonlóan nagy súlyt fektet a felhasználóbarát működésre, max 2000 TV- és rádiócsatornáig. Külső megjelenése, csakúgy, mint a Gigaset M270 S esetében, fekete doboz fehér előlappal. Annak EPG-je mellett ez a box az InOut TV részletes műsorfüzetével is rendelkezik.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd