Connect with us

technokrata

Napi 15 napfelkeltét kínál az űrszálloda

Smart home

Napi 15 napfelkeltét kínál az űrszálloda

Galaktikus űrszálloda 2012-től: jövőre már lehet helyet foglalni a spanyol üzemeltetőnél.

Egy Barcelona központú űr-idegenforgalmi vállalat, melyet a légi és űrhajózási ipar szakértői alapítottak, a múlt hét végén bemutatta a megtervezett Galactic Suite űrszállodájának első részleteit. A teljes kiruccanás mintegy 18 hétig tart, az első jegyeket 2008-ban kezdik értékesíteni, körülbelül 3 millió eurós áron.

Ez az ár tartalmazza a 18 hetes kiképzést és felkészítést egy Karib szigeten, az utazást ki az űrbe, valamint egy háromnapos elhelyezést a földkörüli pályán keringő szállodában.

Az ott tartózkodás során az űrturisták részt vesznek egy nemzetközi űrkísérletben. A Galactic Suite Project már kapcsolatban van számos tudományos szervezettel, amelyek adatokat szeretnének gyűjteni a gravitáció nélküli világban végbemenő emberi viselkedésekről.

A hotel látogatói naponta 15 alkalommal kerülik meg a Földet, így minden nap 15 napfelkelte szemtanúi lehetnek, köszönhetően annak, hogy a szálloda egy bizonyos szögben helyezkedik el az egyenlítőhöz képest.

A vállalat célja, hogy egy egész orbitális pályán keringő szállodaláncot építsen ki, moduláris űrszállásokkal, amely a szőlő felépítésének elvén alapul. A szállodák 450 km-es magasságban keringenek majd, és legelőször 2012-ben fogadnak vendéget.

Természetesen, az űrszálloda kiegészítéseként a Galactic Suite Project keretében a Karib-szigeteken létrehoznak egy szállodakomplexumot, ahol az űrturistákat szállásolnák el, valamint onnan indulnának az űrjárművek fel az űrhotelekig.

Xavier Claramunt és Marsal Gifra futurista igazgatók szerint ez a legelső űrcsomag, amely nemcsak utazást, hanem szállást és programot is kínál a turistáknak.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd