Connect with us

technokrata

Interaktív játék fehérneműben

Smart home

Interaktív játék fehérneműben

Az újfajta, napelemes férfiúszó a sört is lehűti.

Egy sor „okos” ruhát mutattak be a Siggraph 2007 elnevezésű komputertechnológiai és interaktív technikákat felvonultató kiállításon. A kifutókon látott darabok között található egy elektronikai eszközök töltéséhez napenergiát használó bikini (amelyről már korábban is írtunk), és egy interaktív erotikus játszadozásra alkalmas fehérnemű-kollekció is.

A napelemes fürdőruhát a New York-i egyetem egyik diákja találta fel. Andrew Schneider szerint egy ragyogó délutáni napsütésben akár már két óra elég ahhoz, hogy feltölthessünk vele egy iPod-ot. A bikiniben fürdeni is lehet, de meg kell száradnia, mielőtt a készüléket csatlakoztatnánk. Schneider jelenleg azon munkálkodik, hogy férfiak számára, a napelemek felhasználásával sörhűtésére alkalmas úszónadrágot (iDrink) készítsen.

Jenny Chowdhury tervező nevéhez fűződik az az interaktív alsónemű-család, amelynek különböző pontjain játékvezérlők találhatók. Párok esetében a fehérneműk képesek az egymás közti kommunikációra, ezáltal bizonyos bizalmas mozdulatok kivitelezhetők. Chowdhury szerint ötletének alapjául a számítógépes játékok fanatikusainak „özvegyei” szolgáltak.

„Felfigyeltem arra a jelenségre, melyet egyszerűen játéközvegységnek neveznek, azaz egy férfi csupán azért hidegül el feleségétől, mert éjjel-nappal videojátékokkal szórakozik. Létre szerettem volna hozni egy olyan fajta játékot, melynek középpontjában a párok intimitása szerepel, és amelyben két ember úgy érintheti meg egymást, mintha játékot játszanának.”Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek