Connect with us

technokrata

Interaktív játék fehérneműben

Smart home

Interaktív játék fehérneműben

Az újfajta, napelemes férfiúszó a sört is lehűti.

Egy sor „okos” ruhát mutattak be a Siggraph 2007 elnevezésű komputertechnológiai és interaktív technikákat felvonultató kiállításon. A kifutókon látott darabok között található egy elektronikai eszközök töltéséhez napenergiát használó bikini (amelyről már korábban is írtunk), és egy interaktív erotikus játszadozásra alkalmas fehérnemű-kollekció is.

A napelemes fürdőruhát a New York-i egyetem egyik diákja találta fel. Andrew Schneider szerint egy ragyogó délutáni napsütésben akár már két óra elég ahhoz, hogy feltölthessünk vele egy iPod-ot. A bikiniben fürdeni is lehet, de meg kell száradnia, mielőtt a készüléket csatlakoztatnánk. Schneider jelenleg azon munkálkodik, hogy férfiak számára, a napelemek felhasználásával sörhűtésére alkalmas úszónadrágot (iDrink) készítsen.

Jenny Chowdhury tervező nevéhez fűződik az az interaktív alsónemű-család, amelynek különböző pontjain játékvezérlők találhatók. Párok esetében a fehérneműk képesek az egymás közti kommunikációra, ezáltal bizonyos bizalmas mozdulatok kivitelezhetők. Chowdhury szerint ötletének alapjául a számítógépes játékok fanatikusainak „özvegyei” szolgáltak.

„Felfigyeltem arra a jelenségre, melyet egyszerűen játéközvegységnek neveznek, azaz egy férfi csupán azért hidegül el feleségétől, mert éjjel-nappal videojátékokkal szórakozik. Létre szerettem volna hozni egy olyan fajta játékot, melynek középpontjában a párok intimitása szerepel, és amelyben két ember úgy érintheti meg egymást, mintha játékot játszanának.”Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd