Connect with us

technokrata

Olcsó Blu-ray lejátszó a Sharptól

Smart home

Olcsó Blu-ray lejátszó a Sharptól

A Sharp elérhető árú új Blu-ray készüléke ideális társa lehet a cég Aquos Full HD LCD televízióinak.

A Sharp Európában az IFA szakkiállításon mutatja be az új, BD-HP20S Aquos Blu-ray lejátszót, az Aquos házi szórakoztatórendszer sorozat legújabb tagját. Az új készülék a gyártó közlése szerint 1080p minőségű felbontást garantál nagyfelbontású Blu-ray lemezek és egyszerű DVD-k lejátszása esetén egyaránt.

A 24p progressive scan eljárást egyre gyakrabban alkalmazzák a mozifilm iparban. Ez a formátum Blu-ray lemezhez van alakítva, amelyet a Sharp BD-HP20S Blu-ray lejátszója teljes mértékben támogat. A képarányból adódó minőségromlás azonnal kizárható, mivel a BD-HP20S típusú Blu-ray lejátszó azonos frekvencián játssza le a filmet azzal, amelyen felvették. A gyors kameramozgások és billenések 24p-ben jelenítődnek meg, minden szabálytalanság nélkül.

A Quick Start funkciónak köszönhetően a leolvasás másodpercek alatt elindul, így a film hamar elkezdődik. Karcsú tervezésének, 68 milliméteres magasságának, fekete, csillogó külsejének, tükrös elejének és Aquos Link jellemzőinek köszönhetően a BD-HP20S tökéletes partnere az újgenerációs Sharp Aquos LCD tévének. Az Aquos BD lejátszó egyszerűen és számos módon használható különböző média típusokhoz. Az egyre népszerűbb Blu-ray lemez mellett az otthon megírt DVD-Rs és CD-Rs lemezt is lejátssza és az újraírható DVD-RW és CD-RW formátumot is képes olvasni.

A HDMI csatlakozónak és az 1080p kimenetnek köszönhetően a Sharp készüléke nem csak feldolgozza a HD jeleket és nagypontosságú audió jeleket, hanem ezeket minőségromlás nélkül továbbítja a fogadó készülékhez. A BD lejátszó a digitális jogok kezelése szempontjából is teljesen naprakész. Szemben a HDMI 1.2 protokollal, a megduplázott adatátvitelnek köszönhetően a Sharp BD-HP20S villámgyors továbbítására képes a fogadó készülék irányában. Ez lehetővé teszi a nagyfelbontású audió formátumok, a Dolby Digital Plus és Dolby TrueHD reprodukcióját akár nyolc hangcsatornával is, illetve jóval nagyobb színválasztékot nyújt a természetes bőrszínhez, valamint a sötét jelenetek esetében optimális szín reprodukciót biztosít.

A könnyű kezelhetőséget az egyszerű tervezésű, multifunkcionális távirányító biztosítja, mely Aquos Link funkcióval is rendelkezik. Ennek segítségével a lejátszóhoz csatlakoztatott Aquos LCD TV, vagy a legújabb generációs audió rendszer egyidejűleg is irányítható. A BD-HP20S a nagyfelbontású filmeket a mozifilm szabványnak megfelelő 24 kocka/másodperc sebességgel reprodukálja.

A Sharp BD-HP20S lejátszója várhatóan 2007. negyedik negyedévében jelenik meg az európai piacon. A gyártónak ez lesz a legolcsóbb BD lejátszója, melynek ára várhatóan 90-100 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd