Connect with us

technokrata

Mobil kézi terminál RFID-adatok egyszerű gyűjtésére

Smart home

Mobil kézi terminál RFID-adatok egyszerű gyűjtésére

A robusztus készülék bírja a fröccsenő vizet, és „zord” körülmények között is működik.

A Siemens Automatizálás és hajtások (A&D) ágazatának Simatic RF300 RFID (Radio Frequency Identification) rendszere mobil kézi terminállal bővült: az új Simatic RF310M készülék mindenfajta RF 300 adathordozó (címke azaz „tag”) olvasására és írására használható. A fő alkalmazási területek között van az üzembe állítás, karbantartás és szerviz a gyártó ipar és a logisztika létesítményeiben, például repülőtereken a poggyász-szállító rendszerben. A robusztus készülék az IP 54 szerint védve van fröccsenő víz ellen, és „zord” körülmények között is működik. A hátsó megvilágítású kijelző fényszegény helyen is olvasható.

A Simatic RF310M fő részei a nagy teljesítményű, robusztus és sokoldalúan használható Psion Workabout Pro kézi számítógép, mint alapegység, és egy integrált író/olvasó készülék. A tag- (címke-) adatokat a kézi terminálban egy 1,8 Mbyte kapacitású memória fájljai tárolják. A készülék a Windows CE operációs rendszer és az USB, Bluetooth és WLAN standard kommunikációs interfészek segítségével könnyen integrálható egy meglévő RFID-környezetben vagy IT alkalmazásban. Az előre installált felhasználói alkalmazás kényelmes író/olvasó funkciókat nyújt az RF 300 címkékre, valamint széles körű státusz-funkciókat. Az egyes funkciók között van a címke adatainak kiolvasása, beírás a címkébe, a teljes adatmemória törlése és töltőkarakterrel való feltöltése, továbbá a címke ID számának megjelenítése. Az egyes funkciókkal való visszaélés jelszó alkalmazásával akadályozható meg. A Psion Workabout Pro-hoz különféle olvasó-író készülékek kapcsolhatók, aszerint, hogy milyen (Moby D, E és I) RFID-rendszerek címkéivel kell dolgozni.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd