Connect with us

technokrata

Gyakornoki állás frissdiplomások számára

Smart home

Gyakornoki állás frissdiplomások számára

Közép-Kelet-Európa nagyszerű tehetségekkel és patinás hagyományokkal büszkélkedhet a műszaki oktatás terén.

Közép-Kelet-Európa huszonhárom – köztük két magyar – fiatal mérnöke kezdte meg egyéves gyakornoki munkáját a Ciscónál július 30-án. A szakemberek a Cisco Sales Associate Program keretében csatlakoznak a világ 45 országából – Európából, Oroszországból és a FÁK államaiból, a Közel-Keletről, Afrikából, valamint Latin-Amerikából – származó kollégáikhoz. Az év során elsajátítják a legújabb hálózati és kommunikációs technológiákat, valamint finomítják készségeiket a munkahelyi kommunikációt és együttműködést illetően.

„Közép-Kelet-Európa nagyszerű tehetségekkel és patinás hagyományokkal büszkélkedhet a műszaki oktatás terén. Örömünkre szolgál, hogy a Cisco kiterjeszthette együttműködési programját a térség kiemelkedő műszaki egyetemeire. Olyan partneri kapcsolatokat építünk, amelyek egyaránt érintik az oktatási programok fejlesztését, a karrierépítési szemináriumokat és a közös kutatási projekteket” – mondta Rékasi Tibor, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Cisco három éve indította el Sales Associate programját Közép-Kelet-Európában azzal a céllal, hogy gyakornoki munkát biztosítson frissdiplomás műszaki szakemberek számára.

Ebben az évben 1400 pályázóból választották ki azt a 23 jelöltet, akik lehetőséget kaptak arra, hogy a Cisco rendszermérnökeként dolgozzanak. Mindannyian Közép-Kelet-Európa vezető műszaki egyetemeiről érkeztek mintegy 11 országból, köztük Magyarországról. Az amszterdami központú program kurzusai a Cisco-minősítésekre, valamint a műszaki és kereskedelmi készségek fejlesztésére koncentrálnak, és általános bevezetést adnak a Cisco vállalati kultúrájába. Az osztálytermi és szerepjátékra épülő oktatás mellett a résztvevők munkahelyi feladatokat is megoldanak a laboratóriumokban és ügyfeleknél egyaránt.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd