Connect with us

technokrata

Tévéadások a számítógépen

Smart home

Tévéadások a számítógépen

Lifeview Trio TV kártya: digitális műhold, digitális földi és analóg TV hangolás.

Az Animation Technologies bemutatta három szabványú TV kártyáit. A Trio termékcsalád PC TV kártyákat foglal magába, melyek digitális műholdas (DVB-S), digitális földi (DVB-T) és analóg TV jelek fogadására képesek, emellett FM rádió funkcióval rendelkeznek, és képesek külső forrásból video jelet fogadni S-Video vagy kompozit videón keresztül. Így csak egyetlen kártyát kell vásárolnunk, és többféle jel fogadásával a környezetünkben elérhető összes csatornát nézhetjük.

FlyTV Express X1 MST-STA2 – PCIe x1 kártya LifeView MST technológiával, melynek köszönhetően digitális műholdas adást, digitális földi adást és analóg TV adást is nézhetünk egyidejűleg a megnövelt PIP funkciónak köszönhetően. A helyi híreket az analóg TV csatornákon, a sport műsorokat a digitális földi csatornákon nézhetjük, a világ különböző csatornáinak TV show-it pedig a digitális műholdas jelfogadás segítségével élvezhetjük egy időben, egy képernyőn. A FlyTV Express X1 MST-STA2 egyben kettős analóg tunerrel is rendelkezik, mellyel két csatornát is nézhetünk kép a képben funkcióval.

FlyDVB Trio – A LifeView hagyományos háromféle jelet fogadó TV kártyája, a FlyDVB Trio Vista minősített PCI kártya, mely digitális és analóg TV/video jeleket is képes fogadni és közvetíteni egy időben. Felvehetjük a digitális műholdas adást miközben egy helyi műsort nézünk az analóg TV-n, vagy filmet nézhetünk a digitális csatornán, míg filmet rögzítünk digitális videokameráról, S-video bemeneten keresztül. A két filmet akár kép a képben módon, egymás mellett, vagy két mozgatható, méretezhető ablakban is nézhetjük.

FlyDVB Trio CardBus – A FlyDVB Trio CardBus a laptop felhasználók számára kínálja a FlyDVB Trio kártyák minden előnyét, a környezetükben fogható összes TV csatorna műsorát. Teljes beépített videobemenetek leegyszerűsítik a külső videoforráshoz való kapcsolódást, így a FlyDVB Trio CardBus egy notebookot mobil videostúdióvá képes alakítani. A csomag egyben tartalmaz egy hordozható DVB-T antennát is, így a notebook felhasználók élvezhetik a digitális műholdas TV műsorokat is útközben.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp