Connect with us

3D-s festés a noteszgépeken

Smart home

3D-s festés a noteszgépeken

Ha ki akarnánk tűnni a tömegből…

Többször is írtunk már olyan noteszgépekről, amik nem a hagyományos műanyag vagy magnézium-ötvözetű burkolatot kapták, hanem valamilyen extravagáns külsővel próbálták meg felhívni magukra az erre fogékonyak figyelmét. Az egyszerűbbek csak egy ismert autómárka (Ferrari, Lamborghini, Hummer) arculatát használták fel, de beszámoltunk már olyan laptopokról is, amelyeknek például bőr- vagy faborítása volt. Szót ejtettünk egyedi festéssel rendelkező példányokról is, melyekre a megrendelő olyan rajzot kérhetett, amilyet csak akart.

Nos, ezúttal is egy speciális festésről adunk hírt. Az NEC LaVie notebookjai külsejükkel próbálnak meg hódítani – a vállalat által csak 3D-s festéknek hívott opcióval is vásárolhatók a kis számítógépek. Ezt a The Register értesülése szerint egy speciális, fémes festékkel érik el, amelyik úgy néz ki, mintha „egy mágneses mező venné körül” a felületet – tulajdonképpen arról van szó, hogy hologramszerű minták kerülnek a noteszgépek fedőlapjára.

Más tekintetben teljesen hétköznapiak a laptopok – 15,4 colos kijelzővel rendelkeznek, processzoruk pedig az AMD keze munkáját dicséri (Sempron vagy Turion 64 X2 modelleket kínál a forgalmazó). Egyelőre csak a furcsaságokra amúgy is extra fogékony japánok élvezhetik az NEC ötletét – a hordozható számítógépek 860 dolláros ártól vásárolhatók meg a szigetországban.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom