Connect with us

technokrata

Ízelítő – Mivel játszunk a nyáron?

Smart home

Ízelítő – Mivel játszunk a nyáron?

Rövid trailerek a nyár és az ősz hatalmas játékkínálatából – Crysis, Harry Potter és a Főnix Rend, Hellgate – London, valamint a Medal of Honor – Airborne játékmenetébe lehet belekukkantani.

Crysis bemutatóvideó
A szeptemberi iskolakezdést enyhítő Crysis egyik bemutatóvideóján láthatjuk a játékost tankot vezetni, puszta kézzel falakat összetörni, rakétavetővel helikoptert lelőni. Az EA kiadásában megjelenő játék PC-s platformra készül.

Harry Potter és a Főnix Rend bemutatóvideó
Sokak kedvence, a roxforti varázslótanonc újabb kalandjait ezúttal (is) átélhetjük. Az ötödik könyv nyomán készült játékban minden korábbinál élethűbben ábrázolt karakterek örvendeztetik a rajongókat. A szoftver már a múlt héten megjelent PC-re, PS3-ra és Xbox 360 platformokra.

Hellgate – London bemutatóvideó
A pokol kapujában még tűzdémont is „teremthet” az idéző – a first person shooter játék november elején kerülhet a PC-tulajdonosok kezébe.

Medal of Honor – Airborne bemutatóvideó
A Medal of Honor – Allied Assault (avagy MoHAA) legújabb része szemet gyönyörködtető látványt ígér: a játék – a Call of Duty negyedik részével ellentétben – nem szakít a második világháborús hagyományokkal. PC-re, PS3-ra és a Microsoft legújabb konzoljára is megjelenik, előreláthatóan a nyár legvégén.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom