Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ízelítő – Mivel játszunk a nyáron?

Smart home

Ízelítő – Mivel játszunk a nyáron?

Rövid trailerek a nyár és az ősz hatalmas játékkínálatából – Crysis, Harry Potter és a Főnix Rend, Hellgate – London, valamint a Medal of Honor – Airborne játékmenetébe lehet belekukkantani.

Crysis bemutatóvideó
A szeptemberi iskolakezdést enyhítő Crysis egyik bemutatóvideóján láthatjuk a játékost tankot vezetni, puszta kézzel falakat összetörni, rakétavetővel helikoptert lelőni. Az EA kiadásában megjelenő játék PC-s platformra készül.

Harry Potter és a Főnix Rend bemutatóvideó
Sokak kedvence, a roxforti varázslótanonc újabb kalandjait ezúttal (is) átélhetjük. Az ötödik könyv nyomán készült játékban minden korábbinál élethűbben ábrázolt karakterek örvendeztetik a rajongókat. A szoftver már a múlt héten megjelent PC-re, PS3-ra és Xbox 360 platformokra.

Hellgate – London bemutatóvideó
A pokol kapujában még tűzdémont is „teremthet” az idéző – a first person shooter játék november elején kerülhet a PC-tulajdonosok kezébe.

Medal of Honor – Airborne bemutatóvideó
A Medal of Honor – Allied Assault (avagy MoHAA) legújabb része szemet gyönyörködtető látványt ígér: a játék – a Call of Duty negyedik részével ellentétben – nem szakít a második világháborús hagyományokkal. PC-re, PS3-ra és a Microsoft legújabb konzoljára is megjelenik, előreláthatóan a nyár legvégén.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés