Connect with us

technokrata

Megújult a Nero

Smart home

Megújult a Nero

Mindenki kedvenc CD/DVD/HD DVD/BD író alkalmazása nemrég ismét frissült.

Nemrég megjelent a Linuxra szánt harmadik generáció, ami egy komolyabb frissítés eredménye. A fejlesztők közlése szerint ezzel a nyíltforrású operációs rendszert használók ugyanazt a funkcionalitást kapják, mint a Windows-os változat hetes kiadását futtatók. Sajnos kipróbálható verzió ebből nem létezik, csak a megvásárolt licenc birtokában lehet feltelepíteni (a szoftver itt tölthető le).

A 7-es Nero Burning Rom
A szoftver (letöltés itt) alapvető újdonságai közé tartozik a DVD-knél sokkal nagyobb tárkapacitást kínáló Blu-ray korongok támogatása. Nem feledkeztek meg a régebbi szabványok supportjáról sem: mind a DVD-R, mind a DVD+R kétrétegű (dual layer) korongokat támogatja az alkalmazás. Szintén fontos változás, hogy immár az úgynevezett Lightscribe technológiát is ki lehet használni a szoftverrel, azaz – ha erre a meghajtónk képes és a belehelyezett média támogatja – az íróval lehet feliratozni a lemezeket, ahelyett, hogy alkoholos filccel vagy matricával kellene bajlódnunk. Támogatja az 5.1-es és 7.1-es hangrögzítést (természetesen csak akkor, ha a technikai feltételek adottak), szerkesztést és keverést; képes HD-s (High Definition) videofile-ok capture-ére, szerkesztésére és exportálására stb.

A Windows-os kiadás egy komplett multimédiás csomag, amely mind a lejátszás, mind a készítés tekintetében támogatja az Advanced Video Codec High Definition, azaz az AVCHD szabványt. A Sony és a Panasonic közös munkájával létrehozott formátum egy MPEG-4-es AVC (H.264) videokodek, ami egyszerre teszi lehetővé a nagymértékű tömörítést és a különösen jó minőséget.

A legfrissebb, 7.9.6.0-s kiadás magyar és angol nyelvű változata egyaránt letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom