Connect with us

Kodekgyűjtemény Windows Vistához

Smart home

Kodekgyűjtemény Windows Vistához

Zavartalan videózás – hogy ne kelljen innen-onnan összeszedegetni a kodekeket.

A Vista Codec Package (letöltés itt) telepítésével nem kell több kodeket, szűrőt keresni, installálni; viszont médialejátszót nem tartalmaz a csomag (ennek köszönhetően nem is rendeli magát hozzá semmilyen állományhoz, az alapbeállítások megmaradnak). Használatával bármilyen lejátszószoftverünk legyen is, képesek lehetünk DVD-k, filmek, videoklipek életre keltésére, legyenek azok szinte akármilyen formátumban. Sőt, még a videofolyamok (streaming video) is megjeleníthetővé válnak (real és quicktime formátumok esetén). Támogatni fogja a feliratok megjelenítését is a számítógép, ha feltelepítjük a kodekcsomagot – a funkciólistának csak az alkalmazott médialejátszó szabhat határt.

A gyűjteményt összeállítók szerint a Windows Vistát a csomag révén nem kell a mindenhonnan „összevadászott” kodekekkel kiegészíteni, amelyek gyakran hajlamosak összeakadni egymással. A Vista Codec Package ráadásul lehetővé teszi az operációs rendszer MediaCenterének zökkenőmentes használatát is.

A 4.4.7-es változat néhány újdonsága
– 23, kodekek közötti konfliktus kiiktatása
– FLV támogatás továbbfejlesztése
– DC-Bass Source frissítése 1.1.0-ra
– javított MPEG pufferelés (streaming tartalmakhoz)
– FFDshow frissítése
– nem használt szűrők eltávolítása stb.

Az immár 64 bites operációs rendszereken is használható új változat letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom