Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új élmény a vásárlásban

Smart home

Új élmény a vásárlásban

Mit kezdhetünk egy személyre szabott vásárlási tanácsadóval?

A Retail Shopping Assistant nem más, mint egy kioszk, amivel néhány éven belül főkén kiskereskedelmi üzleteken találkozhatunk. A vásárlók a hűségkártyájuk segítségével bejelentkezhetnek egy rendszerbe, ahol speciális, személyre szabott ajánlatokkal és egyéb, hozzáadott tartalmakkal (videók, receptek) találkozhatnak. A vevők emellett kényelmesen összeállíthatják listájukat, ki is nyomtathatják azt, ráadásul pontos eligazítást kapnak arra vonatkozóan is, hogy mit, merre találnak.

A HP Labs által bemutatott Retail Store Assistant révén így a vásárlók nemcsak újabb élménnyel gazdagodhatnak, hanem – ami a lényeg – a kereskedők finomhangolhatják marketing kampányaikat is. A vállalatok számára ezzel lehetőség nyílik arra, hogy a készlettöbbletet speciális kedvezményekkel elérhetővé tegyék hűséges vásárlóik számára, de arra is jó a rendszer, hogy egy termék hiánya esetén felajánljon, esetleg beakciózzon egy alternatív terméket.

A kioszk egyelőre egy kísérleti projekt része, de a HP már folytat tárgyalásokat a kiskereskedőkkel a rendszer bevezetésén, amely várhatóan két év múlva jelenik meg az üzletekben.

Mint ismeretes, az IBM is rendelkezik hasonló megoldással. A kényelmet és gyorsaságot ígérő PSA (Personal Shopping Assistant) szintén hűségprogramok, akciók, és célzott marketingkampányok lebonyolítására alkalmas.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés