Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tanuljunk szerepjátékkal!

Smart home

Tanuljunk szerepjátékkal!

Azon tanulók számára, akik figyelme igencsak elkalandozik a végeláthatatlan előadások alatt, a segítség úton van.

Az Edingburgh-i The Street nevű vállalat által fejlesztett megoldás révén a tanulóknak lehetőségük nyílik a tananyagot szerepjáték formájában elsajátítani. A vállalat igazgatója, Nigel Kirkpatrick szerint köztudott, hogy Edingburgh-ben az oktatás két dologból áll: a gyakorlatból és sok másból. „Mindenki azt kérdezi, hogyan lehet az embereket a leghatékonyabb módon képezni?”

A The Street szerint a cég virtuális technológiája forradalmasíthatja a munkahelyi képzést azáltal, hogy játékot alkalmaz az oktatás során. A tanulók színészekké válnak a játékban, és a számítógép egerét használva követik az instrukciókat és végzik el a feladatokat. A tanár pedig csak tanácsokkal látja el őket.

Első körben az élelmiszerbiztonság területén próbálják ki a tanulók. Hat órányi előadás helyett egy virtuális teszten kell átesniük, melyben olyan egyszerű feladatokat kell megoldaniuk, mint a szendvics- és süteménykészítés a vállalati kantin számára.

Mint ismeretes, a The Street olyan “start-up” vállalkozás, amely Internet-alapú 3D technológiát alkalmazó megoldásokkal foglalkozik. Az általa fejlesztett virtuális bevásárlóközpont a themallplus.com, ahol a vevők háromdimenziós térben vásárolhatnak, ugyanúgy, mintha csak a plázában lennének.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés