Connect with us

technokrata

F1 és Playboy a Second Life-ban

Smart home

F1 és Playboy a Second Life-ban

Virtuális nyulak virtuális versenyzőknek.

Nem ez az első alkalom, amikor Formula 1-es autók és a Playboy-lányok egy térben találkoznak, ráadásul most egyszerre jelentették be azon terveiket, hogy belépnek a Second Life virtuális világába.

Az ING Renault F1 Team elsőként csatlakozik és alakítja ki otthonát az online közösségben, mindez egy nagyszabású rendezvénysorozat keretében indul május 25-én, a finn sztár Heikki Kovalainen részvételével.

„A Second Life lehetőséget ad a rajongók és a Formula 1 iránt érdeklődők számára, hogy egy egyszerű virtuális közösséghez kapcsolódva megosszák egymással az autósport iránti szenvedélyüket és lelkesedésüket” – áll az ING Renault F1 team hivatalos közleményében. „Az emberek szabadon megvitathatják véleményüket, eközben alkalmuk nyílik aktív kapcsolatba kerülni az F1 csapat tagjaival, a verseny utáni események ideje alatt is.”

Arról már kevesebb információ látott napvilágot a bejelentés alkalmával, hogy a Playboy nyuszikák mikortól és milyen minőségben lepik el a Second Life lakosainak kertjét. Mostanáig annyit tudni az előzetes hirdetésekből, hogy a pompon farkú hölgyek várhatóan 2007. nyarán, pontosabban június környékén válnak online elérhetővé. Addig is a felhasználók már feliratkozhatnak e-mail címükkel, így a legfrissebb fejleményekről már közvetlenül értesülhetnek. A Playboy próbálkozása egyébként nem meglepő; mint ismeretes, legutóbb csökkenő üzleti eredményekről számoltak be…Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle