Connect with us

technokrata

Shrek the Third – az igazi smaragd arcszín

Smart home

Shrek the Third – az igazi smaragd arcszín

A Dreamworks és a HP idén mutatják be legújabb koprodukciójukat Cannes-ban.

A Cannes-i Filmfesztivál hatvanadik évfordulóját ünnepli: május 16-ától 27-éig minden szem Cannes-ra figyel, amikor a világ leghíresebb filmesei a „Palme d´Or” díjért szállnak versenybe, és sztárok érkeznek tömegesen, hogy „lássanak és láttassák magukat”.

A HP már három éve a Cannes-i Filmfesztivál hivatalos szponzora és „Digitális szórakoztató és grafikus művészi” partnere. Nem véletlen, hiszen Cannes tökéletes hely arra, hogy a HP bemutassa: a digitális képalkotás, nyomtatás, mobilitás és szórakoztató megoldásainak kiterjedt portfoliója hogyan változtatja meg a film készítésének és élvezetének módjait, legyen szó akár Oscar-díj nyertes animációs filmekről vagy digitalizált filmklasszikusokról.

A Cannes-i Filmfesztivál hatvanadik évfordulója alkalmával a HP ikon jellegű posztereket és bannereket készít, amelyek a Palais des Festivalt, a 60. évforduló fotókiállítását és a Fesztivál új hivatalos weboldalát díszítik majd. A HP Scitex szuper széles formátumú nyomtatói készítik az olyan hatalmas posztereket, amelyek egész épületeket képesek beborítani, beleértve a Le Palais des Festivals vörös szőnyeges bejárata felett lévőt is. A HP Scitex technológiát használják majd az ultra-nagy formátumú fényképek nyomtatására három nagy ablakon, amely a járdát választja el a cannes-i központi pályaudvar fogadó csarnokától. Mindegyik ablak 17 négyzetméter (7 méter széles és 2,40 méter magas). A fényképeket olyan speciálisan perforált anyagokra nyomtatják, amely átengedi a fényt.

De térjünk át a smaragdzöld hősünkre! A HP és a DreamWorks 2001 óta forradalmasította az animációs filmipart, amikor a két vállalat együttműködve elkészítette a Shrek című animációs filmet, idén pedig bemutatják legújabb koprodukciójukat Cannes-ban – A Shrek the Third című filmet.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle