Connect with us

Hirdetés

technokrata

Maxell: a világ első hordozható iVDR háttértárolója

Smart home

Maxell: a világ első hordozható iVDR háttértárolója

Nagyfelbontású (HD-s) tartalmak minőségvesztés nélküli tárolása.

A Hitachi Maxell bejelentette a világ első hordozható, iVDR szabványú Hard Disk Drive iV háttértárolóját, ami jogvédett nagyfelbontású (HD) tartalmak minőségvesztés nélküli tárolására képes. A tenyérnyi iVDR meghajtó 80 vagy 160 GB digitális tartalom tárolására képes és mindezt 540 Mbit/s adatátviteli sebességgel tudja megtenni. A SAFIA adatvédelmi technológia segítségével, az új iVDR eszköz ideális és biztonságos hordozható megoldást kínál a HD és SD tartalmak rögzítésére és átvitelére.

Az iVDR konzorcium 2002 márciusában alakult. Több mint 50 az iVDR szabvány mellett elkötelezett céget tömörít magába, ami biztos hátteret jelenthet majd a későbbiek folyamán az iVDR gyors és széleskörű elterjedéséhez. Ezeket az iVDR szabványra épülő eszközöket „híd médiának” szánják a felvett digitális tartalmak hordozásához, lejátszásához pl. autóban, asztali és hordozható lejátszókban, TV-hez. Ez utóbbiak között a Hitachi Wooo flat-panel TV képes elsőként fogadni iVDR eszközt.

A Maxell üvegszállal megerősített műanyag borítású házzal rendelkező, hordozható iV Hard Disk Drive-ot tervezett, ami védi a fontos belső egységeket és ellenáll a nagy környezeti hőmérsékleti változásoknak is. A meghajtó rázkódásvédelmi karakterisztikáját továbbfejlesztették, hogy képes legyen a normál használat közben fellépő rázkódásoknak ellenállni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés