Connect with us

technokrata

Olcsóbban, gyorsabban előállítható ruhák

Smart home

Olcsóbban, gyorsabban előállítható ruhák

A Corel és a C-Design közös szoftver megoldást kínál a divatcégeknek.

A Corel és a C-Design közösen megalkotta a CorelDRAW grafikai meghajtójára épülő teljes divattervező- és gyártó programot. A C-Design Fashion olyan megoldást kínál a felhasználóknak, amely az egész divattervezési folyamatot képes irányítani: a tervezéstől egészen az üzleten belüli eladásáig. A szoftver egy olyan új megoldás, amelynek segítségével a felhasználók kollekciójukat az eddiginél gyorsabban és költséghatékonyabban tudják piacra vinni. A divatos készruha kollekció termékvonalak villámgyors megalkotásához a C-Design Fashion szoftvert olyan európai tervezők választották, mint a Zara, Pimkie és Okaidi.

Az angol, francia és spanyol nyelven kapható C-Design Fashion egy CAD szoftvercsomag, amely mind a vektoros, mind a bitmap grafikai formátumokat támogatja. A felhasználó a szoftver adatbázisában több mint 18 000 női, férfi és gyermekruha, forma között válogathat. A szoftver segítségével a divat- és sablontervezők könnyedén és gyorsan tervezhetnek az anyag, minta, szín és speciális hatások változtatásával. A csomag egy technikai szoftvert is tartalmaz, amely megkönnyíti a méretezésre, címkézésre és varrásra vonatkozó információk továbbítását a különböző beszállítók felé – ezzel is tovább egyszerűsítve a gyártási folyamatot.

Amint a tervek készen állnak, a felhasználók a szoftver segítségével olyan vizuális elemeket is maguk alakíthatnak ki, mint a kirakat elrendezése, az üzleten belüli kijelzők elhelyezése, vagy akár divatbemutatók vizuális megjelenítése.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák