Connect with us

technokrata

Canon: születésnapi EOS újdonságok

Smart home

Canon: születésnapi EOS újdonságok

Új EOS kitek és júniusig tartó pénz-visszafizetési akciók.

Az első EOS fényképezőgép megjelenésének 20. évfordulóját a Canon 13 új fotó- és 8 EF objektív-kit forgalomba hozatalával is megünnepli. Az új készletek vásárlói kivételesen kedvező áron juthatnak a különböző EOS fényképezőgépekhez és tartozékokhoz.

Az új termékek támogatására a Canon Európára kiterjedő, áprilistól júniusig tartó pénz-visszafizetési akciót szervezett, amely a kezdő és a professzionális felhasználóknak is lehetővé teszi, hogy 24-féle EOS termék árából visszaigényelhessenek egy adott összeget (részletek az alább jelzett honlapon). A fotó- és objektív-készletek értékesítését, valamint a pénz-visszafizetési akciót egyéb marketing tevékenységekkel – többek között az értékesítési helyeken történő promóciókkal, internetes és sajtókampányokkal – is támogatja a Canon. Az új készleteket nemcsak a gyakorlott EOS felhasználóknak szánták, hanem azon amatőr fotósoknak is, akik szeretnének áttérni a digitális tükörreflexes gépek használatára.

˝1987-ben az EOS forradalmasította a tükörreflexes gépek piacát. Ma, amikor a digitális tükörreflexes gépek értékesítése rekordokat dönt, az EOS rendszer továbbra is piacvezető˝ – mondta Jacco Leurs, a Canon Consumer Imaging Europe marketingigazgatója. ˝Az új marketing kezdeményezésekkel még vonzóbbá szeretnénk tenni az EOS rendszert, egyben erősíteni kívánjuk az EOS, mint a világ vezető digitális tükörreflexes fényképezőgép-rendszerének pozícióját˝. A Canon 47%-os részesedéssel első az európai digitális tükörreflexes fényképezőgépek piacán.

A 13 új fotó-kit mindegyike tartalmaz egy EOS fényképezőgépet – az EOS 5D, EOS 30D vagy EOS 400D gépek egyikét -, valamint egy, vagy két EF objektívet, sőt, egyes kitekben Canon EX Speedlite vaku is található. Az EOS fényképezőgéppel már rendelkező felhasználók számára ajánlja a Canon a 8-féle objektív-kitet – kivételesen kedvező áron.

Az új termékek értékesítését pénz-visszafizetési akcióval is támogatja a Canon, melynek keretén belül a vásárlók 24 kiválasztott EOS termék megvásárlása esetén visszaigényelhetik a vételár egy részét. Bizonyos kedvezményes termékek megjelennek az akciós kitekben is, így lehetőség van több kedvezmény egyszerre történő kihasználására.

A promóciót teljesen egészében a Canon szervezi: a vásárlónak csak a jelentkezési lapot kell letöltenie a www.canon-europe.com/2007promotions honlapról, és visszaküldeni a vásárlást igazoló bizonylattal együtt.

Április elejétől a Canon erősen támogatja a kitek értékesítését és a visszafizetési akciót egyéb marketing tevékenységekkel is – többek között az értékesítési helyeken történő promóciókkal, az EOS 20. születésnapjához kapcsolódó internetes kampánnyal, sajtóhirdetésekkel és egy promóciós DVD-vel, mely vezető szakfolyóiratok mellékleteként jelenik meg.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek