Connect with us

Hirdetés

technokrata

Canon: születésnapi EOS újdonságok

Smart home

Canon: születésnapi EOS újdonságok

Új EOS kitek és júniusig tartó pénz-visszafizetési akciók.

Az első EOS fényképezőgép megjelenésének 20. évfordulóját a Canon 13 új fotó- és 8 EF objektív-kit forgalomba hozatalával is megünnepli. Az új készletek vásárlói kivételesen kedvező áron juthatnak a különböző EOS fényképezőgépekhez és tartozékokhoz.

Az új termékek támogatására a Canon Európára kiterjedő, áprilistól júniusig tartó pénz-visszafizetési akciót szervezett, amely a kezdő és a professzionális felhasználóknak is lehetővé teszi, hogy 24-féle EOS termék árából visszaigényelhessenek egy adott összeget (részletek az alább jelzett honlapon). A fotó- és objektív-készletek értékesítését, valamint a pénz-visszafizetési akciót egyéb marketing tevékenységekkel – többek között az értékesítési helyeken történő promóciókkal, internetes és sajtókampányokkal – is támogatja a Canon. Az új készleteket nemcsak a gyakorlott EOS felhasználóknak szánták, hanem azon amatőr fotósoknak is, akik szeretnének áttérni a digitális tükörreflexes gépek használatára.

˝1987-ben az EOS forradalmasította a tükörreflexes gépek piacát. Ma, amikor a digitális tükörreflexes gépek értékesítése rekordokat dönt, az EOS rendszer továbbra is piacvezető˝ – mondta Jacco Leurs, a Canon Consumer Imaging Europe marketingigazgatója. ˝Az új marketing kezdeményezésekkel még vonzóbbá szeretnénk tenni az EOS rendszert, egyben erősíteni kívánjuk az EOS, mint a világ vezető digitális tükörreflexes fényképezőgép-rendszerének pozícióját˝. A Canon 47%-os részesedéssel első az európai digitális tükörreflexes fényképezőgépek piacán.

A 13 új fotó-kit mindegyike tartalmaz egy EOS fényképezőgépet – az EOS 5D, EOS 30D vagy EOS 400D gépek egyikét -, valamint egy, vagy két EF objektívet, sőt, egyes kitekben Canon EX Speedlite vaku is található. Az EOS fényképezőgéppel már rendelkező felhasználók számára ajánlja a Canon a 8-féle objektív-kitet – kivételesen kedvező áron.

Az új termékek értékesítését pénz-visszafizetési akcióval is támogatja a Canon, melynek keretén belül a vásárlók 24 kiválasztott EOS termék megvásárlása esetén visszaigényelhetik a vételár egy részét. Bizonyos kedvezményes termékek megjelennek az akciós kitekben is, így lehetőség van több kedvezmény egyszerre történő kihasználására.

A promóciót teljesen egészében a Canon szervezi: a vásárlónak csak a jelentkezési lapot kell letöltenie a www.canon-europe.com/2007promotions honlapról, és visszaküldeni a vásárlást igazoló bizonylattal együtt.

Április elejétől a Canon erősen támogatja a kitek értékesítését és a visszafizetési akciót egyéb marketing tevékenységekkel is – többek között az értékesítési helyeken történő promóciókkal, az EOS 20. születésnapjához kapcsolódó internetes kampánnyal, sajtóhirdetésekkel és egy promóciós DVD-vel, mely vezető szakfolyóiratok mellékleteként jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés