Connect with us

technokrata

A Canon Filmgyárban jártunk

Smart home

A Canon Filmgyárban jártunk

A Canon abszolút egyedi módját választotta annak, hogy bemutassa legfrissebb termékeit.

A Canon tavaszi kollekciója nem egy unalmas étteremben, vagy szállodában, hanem a budapesti Vasúttörténeti Parkban mutatkozott be a sajtó képviselőinek, illetve a cég partnereinek. A rendezvény meghívottjai ezúttal nem csak passzív, hanem nagyon is aktív szerepet játszottak.

Feladatunk az volt, hogy a Canon által rendelkezésünkre bocsátott, legfrissebb 2007-es termékek segítségével csoportokba rendeződve leforgassunk egy Poirot felügyelős filmet, mely hol máshol, mint egy vasúti szerelvényen játszódik. A videókamera szerepét ezúttal egy DVD-re rögzítő készülék, a Canon DC210 töltötte be, mely a felvételek elkészültét követően az anyagok megvágására is alkalmas volt.

Az igazi kosztümös forgatás pillanatait werkfotókon örökítettük meg, melyben a Digital IXUS 70-es és 75-ös digitális fényképezőgépek voltak segítségünkre. A felvételekből szegély nélküli A4-es nyomatokat, illetve naptárt készítettünk a PIXMA ip2500-as nyomtatóval, egy-, illetve duplaoldalas matt fotópapírokra.

A nyomtatás előmunkálatait nagy mértékben segítette a Canon Easy-PhotoPrint, illetve a Canon Easy-LayoutPrint. Az Easy-PhotoPrint lehetővé teszi képek kinyomtatását három egyszerű lépésben, és különböző opciókkal segíti például a média kiválasztását. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például a Face Sharpening (arckép élesítése: ami a nem fókuszban lévő arcokat teszi élesebbé a képen), a Red-Eye Correction (vörösszem-korrekció) és a Digital Face Smoothing (digitális arcsimítás: ami a ráncokat teszi kevésbé feltűnővé). Az Easy-LayoutPrint segítséget nyújt a felhasználóknak fényképalbumok, naptárak, matricák és egyéb nyomtatványok megtervezésében, elkészítésében és kinyomtatásában.

A Canon tavaszi kollekciójába tartozó termékek részletes ismertetője a következő oldalakon található.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek