Connect with us

Hirdetés

technokrata

Metró notebook

Smart home

Metró notebook

Drótnélküli divattartozékká átértelmezett laptop az Inteltől.

Üdvözlésre méltó az Intel legújabb hordozható PC-koncepciója: a „metró notebook” egy ultravékony és ultrakönnyű laptop, kifejezetten nők számára. Tervezésének köszönhetően válltáskaként hordható, nincs két centiméter vastag, és nagyjából egy kilogramm tömegű az eszköz. Külső, másodlagos kijelzője bármikor elérhetővé teszi az információfrissítéseket, így a fedél felnyitása nélkül lehet akár e-maileket, naptár bejegyzéseket, eBook-okat olvasni. (Mint ismeretes, nagyjából négy évvel ezelőtt mutatta be a vállalat egyik fejlesztői fórumán a jövő laptopjaira szánt másodlagos kijelzőt.)

A Core 2 Duo alapú UMPC apró kijelzője nem más, mint egy színes e-ink képernyő. A notebook bőrkerete dokkolóként is funkcionális, így alkalmas az USB-s gyors adatátvitelre is. Az eszközt kifejezetten vezeték nélküli kommunikációra tervezték, konfigurálható antennája révén könnyen lehet váltani a Bluetooth, Wi-Fi és WiMAX kapcsolatok között.

Az Intel elképzelései szerint a gépet egy induktív kapcsolatot nem igénylő csatlakozófelülettel is ellátja, mellyel könnyedén feltölthetők a telefonok vagy PDA-k.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés