Connect with us

technokrata

Új Canon objektív és vaku

Smart home

Új Canon objektív és vaku

Vadonatúj DSLR kiegészítő termékek a Canontól.

Az új EOS-1D Mark III-hoz optimalizált tartozékok közül a Canon elsőként az L-sorozatú EF-objektívet és a Speedlite 580EX II vakut jelentette be. Egyidejűleg két, a profi felhasználók számára igazán fontos kiegészítővel is jelentkezett: bemutatta a vezetéknélküli képátvitel terén végzett fejlesztéseinek legújabb eredményeit, valamint a fotó-manipulációkat megelőző és leleplező szoftver-megoldást.

-Az EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív – Azoknak, akiknek különösen nagylátószögű zoomra van szükségük. A jelentős mértékben továbbfejlesztett periféria-élességnek köszönhetően átveszi a népszerű EF 16-35 mm-es, f/2,8L USM helyét, s ezzel a Canon elsőszámú nagylátószögű zoom-objektívje lesz. Az állandó f/2,8 rekeszérték kivételes teljesítményt nyújt rossz fényviszonyok esetén is, és a teljes zoom-tartományon belül lehetővé teszi a mélységélesség vezérlését.

-Speedlite 580EX II – Az EOS-1D Mark III-hoz csatlakoztatva a Speedlite 580EX II időjárásálló vakuzást és vakuvezérlést tesz lehetővé a fényképezőgép menürendszerének használatával. A Speedlite 580EX helyettesítőjeként megjelent vaku elődjénél gyorsabb, csendes újratöltési idővel és tartósabb kialakítással rendelkezik. A szintén most bejelentett új vakukábel, kompakt akkumulátorcsomag és Speedlite-rögzítőgyűrű gondoskodik a nedvesség- és porállóságról kültéri fényképezés esetén.

-Wireless File Transmitter WFT-E2 – Kisebb, könnyebb és sokoldalúbb, mint elődje: lehetővé teszi a vezetéknélküli képtovábbítást számítógépre és távoli FTP-szerverre. A HTTP támogatása azt jelenti, hogy a képszerkesztők az Interneten keresztül csatlakozhatnak az EOS-1D Mark III-hoz – azaz percekkel a kép elkészülte után megtekinthetik, kiválaszthatják és letölthetik a képeket a fényképezőgép memóriakártyájáról. A PTP kapcsolati mód a mellékelt EOS segédprogram használatával kétutas kommunikációt tesz lehetővé az EOS-1D Mark III és a számítógép között.

-Original Data Security Kit OSK-E3 – A DVK-E2 Data Verification Kit készlethez hasonlóan az OSK-E3 felismeri, ha a képet elkészítést követően bármikor módosították. Az adatellenőrzésen túl az OSK-E3 támogatja a kiemelt képek titkosítását is.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp