Connect with us

technokrata

Újabb topmodell: szuperkeskeny és szuperokos

Smart home

Újabb topmodell: szuperkeskeny és szuperokos

A Sony Cyber-shot W200 erőteljes, mégis divatos, elegáns és kényelmes készülék.

Az új Sony Cyber-shot W200 szuperkeskeny házában bámulatos jellemzőgazdagság rejlik. Kényelmesen hordozható mérete ellenére a legmodernebb technológiák kaptak benne helyet, amelyekkel minden körülmények között lenyűgöző képeket készíthet.

Mivel a W200 – a Cyber-shot W-sorozatában elsőként – 12,1 valós megapixeles felbontást és full HD minőségű felvételkészítést kínál, fotói lélegzetelállítóan tiszták és színhűek lesznek. A Full HD minőségű (1080 soros) állóképek bármelyik BRAVIA vagy egyéb HD-képes televízión megtekinthetők, ami nagyszerű módja az emlékek baráti vagy családi körben történő felelevenítésének.

További praktikus jellemzőként a dupla elmosódásgátló technológia Super SteadyShot képstabilizátora és rendkívül magas, ISO 3200-as érzékenysége (REI) gondoskodik arról, hogy még rossz fényviszonyok között vagy vaku nélkül történő fényképezés esetén is elmosódásmentes képeket készíthessen.

Ezenkívül a W200-ba szintén beépített egyedülálló Sony arcfelismerő technológia bármilyen jelenetben képes elkülöníteni akár nyolc emberi arcot is a környezet egyéb tárgyaitól, s ezeknek megfelelően automatikusan állítja be az optimális fókuszt, expozíciót, a vakut és más jellemzőket. Így akár gyenge megvilágítás mellett vagy mozgásban lévő fényképalany esetén is gyönyörű portrék és csoportképek készíthetők vele.

3-szoros optikai, 6,2-szeres HD smart, 6-szoros digitális és akár 18-szoros smart zoomjának köszönhetően igény szerint készíthet egészen közeli portrét, vagy éppen tájképet – s mindez csupán egyetlen gombnyomás. Ilyen egyszerű fényképezés mellett az alkotás szabadsága szinten határtalan!

A W200-as modell ezüst színben, nagyméretű (2,5”-os), jól olvasható LCD-képernyővel, finom marású és kidolgozású fémötvözet házzal készül.

A W-sorozatú Cyber-shot digitális fényképezőgépet használó személyek 58%-a az objektív típusát tartja a legfontosabb szempontnak, ezért a W200 Carl Zeiss Vario-Tessar objektívje olyan fotósoknak kedvez, akik erőteljes, mégis divatos, elegáns és kényelmes készüléket szeretnének. Mivel soha nem lehet tudni, mikor adódik egy-egy jó alkalom a fotózásra, a Sony W200-at úgy tervezték, hogy a zsebben is elférjen, mégis olyan jellemzőkkel rendelkezzen, amelyek biztosítják a lehető legjobb képek készítését.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp