Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb topmodell: szuperkeskeny és szuperokos

Smart home

Újabb topmodell: szuperkeskeny és szuperokos

A Sony Cyber-shot W200 erőteljes, mégis divatos, elegáns és kényelmes készülék.

Az új Sony Cyber-shot W200 szuperkeskeny házában bámulatos jellemzőgazdagság rejlik. Kényelmesen hordozható mérete ellenére a legmodernebb technológiák kaptak benne helyet, amelyekkel minden körülmények között lenyűgöző képeket készíthet.

Mivel a W200 – a Cyber-shot W-sorozatában elsőként – 12,1 valós megapixeles felbontást és full HD minőségű felvételkészítést kínál, fotói lélegzetelállítóan tiszták és színhűek lesznek. A Full HD minőségű (1080 soros) állóképek bármelyik BRAVIA vagy egyéb HD-képes televízión megtekinthetők, ami nagyszerű módja az emlékek baráti vagy családi körben történő felelevenítésének.

További praktikus jellemzőként a dupla elmosódásgátló technológia Super SteadyShot képstabilizátora és rendkívül magas, ISO 3200-as érzékenysége (REI) gondoskodik arról, hogy még rossz fényviszonyok között vagy vaku nélkül történő fényképezés esetén is elmosódásmentes képeket készíthessen.

Ezenkívül a W200-ba szintén beépített egyedülálló Sony arcfelismerő technológia bármilyen jelenetben képes elkülöníteni akár nyolc emberi arcot is a környezet egyéb tárgyaitól, s ezeknek megfelelően automatikusan állítja be az optimális fókuszt, expozíciót, a vakut és más jellemzőket. Így akár gyenge megvilágítás mellett vagy mozgásban lévő fényképalany esetén is gyönyörű portrék és csoportképek készíthetők vele.

3-szoros optikai, 6,2-szeres HD smart, 6-szoros digitális és akár 18-szoros smart zoomjának köszönhetően igény szerint készíthet egészen közeli portrét, vagy éppen tájképet – s mindez csupán egyetlen gombnyomás. Ilyen egyszerű fényképezés mellett az alkotás szabadsága szinten határtalan!

A W200-as modell ezüst színben, nagyméretű (2,5”-os), jól olvasható LCD-képernyővel, finom marású és kidolgozású fémötvözet házzal készül.

A W-sorozatú Cyber-shot digitális fényképezőgépet használó személyek 58%-a az objektív típusát tartja a legfontosabb szempontnak, ezért a W200 Carl Zeiss Vario-Tessar objektívje olyan fotósoknak kedvez, akik erőteljes, mégis divatos, elegáns és kényelmes készüléket szeretnének. Mivel soha nem lehet tudni, mikor adódik egy-egy jó alkalom a fotózásra, a Sony W200-at úgy tervezték, hogy a zsebben is elférjen, mégis olyan jellemzőkkel rendelkezzen, amelyek biztosítják a lehető legjobb képek készítését.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés