Connect with us

technokrata

A bútordarab külsejű háztartási készülékek újabb remekei

Smart home

A bútordarab külsejű háztartási készülékek újabb remekei

Az esztétikai szempont manapság a legkevésbé elhanyagolható.

Az LG Electronics 2007-ben is újított: Art Cool légkondicionálóhoz ezúttal inverter technológiát adott. A fejlesztés segítségével a légkondicionálók stabilabban tartják a szoba hőmérsékletét és sokkal kevesebb energiát fogyasztanak. A rendszer ultravékony kialakításának köszönhetően bármely lakásbelsőhöz harmonikusan illeszkedik.

Az LG inverter technológia lényege, hogy folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát, ezáltal sokkal hatékonyabb hűtés és a fűtés érhető el, ami lényegesen stabilabb hőmérsékletet biztosít a klimatizált térben. A 2007-es Art Cool Inverterrel egyszerűen fenntartható a kívánt hőmérsékletet, és akár 44 százalékkal csökkentő az energia költség a hagyományos modellekhez képest, alacsonyabb zajszint mellett.

A cserélhető előlapon és az inverter technológián kívül azonban további előnyei is vannak az Art Cool légkondicionálóknak a hagyományos modellekkel szemben. Az LG háromdimenziós légelosztó rendszere például egyenletesebb szobahőmérséklet-elosztást biztosít.

A prémium kategóriás légkondicionáló piacot világszerte az Art Cool uralja, az egyszerű, de szellemes koncepcióval, hogy könnyen cserélhető előlapjai képkeretként is szolgálnak. Ez volt az egyik első példa az iparágban az úgynevezett „összeolvadásra”, mely folyamat eredményeképpen otthonunk díszeként szolgáló, a tiszta funkción túlmutató, bútordarab külsejű háztartási készülékek születtek.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle