Connect with us

technokrata

Komplett videorendszer alapos megfigyeléshez

Smart home

Komplett videorendszer alapos megfigyeléshez

Új hálózati videorögzítő.

Az Axis Communications bemutatta az AXIS 262+ NVR-t. A komplett videorendszer hotelek, üzletek, bankfiókok, benzinkutak és más olyan környezet professzionális megfigyelésére és távfelügyeletére alkalmas, ahol a biztonság fő szempont.

Segítségével leleplezhetők a bolti lopások, csökkenthetők a hibás riasztások száma, egyúttal növelve biztonságérzetét vagy épületének biztonságát – mindez akár távolról (Interneten keresztül) is lehetséges az AXIS 262+ hálózati videó rögzítővel és Axis hálózati kamerákkal együtt.

„Az AXIS 262+ a videó megfigyelésekhez a cégen belül már meglévő hálózati infrastruktúrát használja fel” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója, az Axis Communications magyarországi disztribútorának képviselője.

A meglévő hálózati infrastruktúrát felhasználva, akár 8 Axis hálózati kamerát is lehet hozzá csatlakoztatni, ami lehetővé teszi az egyidejű felvételt, az élő képek távoli elérését és a rögzített képek visszajátszását. Az AXIS 262+ ideális videó anyagok tárolására (akár megapixeles felbontásban is). Nincs romlás a videó minőségében, hiszen mindig ugyanolyan minőséget nyújt, mint a kamera eredeti képe. A 250 GB-os merevlemez lehetővé teszi, hogy 8 különböző videó csatornáról 13 napnyi anyagot tároljon VGA (640×480) felbontásban, egy kép/másodperces rögzítési sebességgel.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák