Connect with us

Időjárásálló mini fényképezőgép

Smart home

Időjárásálló mini fényképezőgép

Az Olympus újdonságát akár zordabb időjárási körülmények között is használhatjuk.

A precíziós 3x-os optikai zoom (35 mm-es megfelelője 37-111 mm, 1:3.4-5.7) lehetővé teszi a téma közelítését, míg a 7,1 megapixeles felbontás részletes felvételek készítésére alkalmas. Mindemellett a kettős képstabilizáló a mechanikus képstabilizátor, és magas ISO értékek kombinációjával dupla védelmet nyújt az életlenség ellen.

A BrightCapture technológia remek felvételeket garantál olyan helyzetekben is, amikor kevés a rendelkezésre álló fény. A Mju 760 speciális üzemmódjai 1600-ra emelik az ISO érzékenységet – így ritkábban szükséges a vaku használata – a teljes, 7,1 megapixeles képminőség megtartása mellett. A fényképezőgép filmfelvétel üzemmódban is ezt a technológiát alkalmazza. A BrightCapture technológiának köszönhetően a képek egy pillanat alatt megkomponálhatóak a nagy kijelzőn, ami a körülbelül négyszer világosabb, mint a hagyományos LCD-k.

A fényképezőgép 23 expozíció-vezérlési programot kínál a leggyakoribb helyzetekre, mint például a Gyertyafény, Sport és Víz alatti üzemmódok. Ennek köszönhetően a felhasználó tökéletes felvételeket készíthet minimális erőfeszítéssel. Bárki számára egyszerű kezelhetőséget kínál a 25 nyelven elérhető menü. A belső memória és az xD-Picture Card memóriakártya nyílás jóvoltából a Mju 760 elegendő tárhelyet biztosít a fotók és filmek készítéséhez egyaránt.

A fényképezőgép vízzel szembeni ellenállóságát tovább fokozza az opcionálisan beszerezhető búvártok. Használatával a vízfelszín alatt is folytatható a fotózás – egészen 40 méteres mélységig!

A Mju család új modellje 2007. márciusában jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.

Specifikációk:
-7,1 megapixel
-Vékony vonalvezetésű, időjárásálló fém váz
-Három színben kapható: világos ezüst, sötétkék, rubinvörös
-3x-os optikai zoom (37-111 milliméternek felel meg) 1:3.4-5.7
-Kettős képstabilizáló
-2,5 colos átmérőjű LCD (230.000 pixel)
-BrightCapture technológia
-23 expozíció-vezérlési program
-Útmutató funkció
-Belső memória, xD-Picture Card memóriakártya
-25 nyelven (többek között magyar nyelven) elérhető menü.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom