Connect with us

Hirdetés

technokrata

Finom részletek közelképen

Smart home

Finom részletek közelképen

Az Axis piacra dobta az AXIS 223M megapixeles nappali és éjszakai funkcióval rendelkező hálózati kameráját.

Az Axis Communications piacra dobta a 2 megapixeles, high-end AXIS 223M hálózati kamerát, amely rendkívüli képélességgel működik nappali és éjszakai alkalmazáskor egyaránt. A kiváló felbontással és a lehető legmagasabb szintű biztonsággal rendelkező AXIS 223M ideális bankok és repülőterek védelmére, valamint város- és forgalomfigyelésre.

„Az AXIS 223M nagy felbontása lehetővé teszi, hogy a felhasználó a közelképen is lássa a finom részleteket vagy akár nagy területeket pásztázzon. Ez a képesség nagyon fontos a kritikus megfigyelési feladatok ellátásában”- mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója, az Axis Communications magyarországi disztribútorának képviselője. „A hálózati kamera felülmúlja az analóg kamerák megoldásait képminőségben és funkcionalitásban egyaránt. A fejlődés, amit az Axis generál a hálózati kamerák területén tovább erősíti az elmozdulást az analóg megoldásoktól az IP-megfigyelés irányába.”

Az AXIS 223M kamerának négyszer nagyobb felbontása van, mint nagy felbontású analóg társainak. 2.0 megapixeles progresszív scan CCD szenzorral, magas minőségű megapixeles varifokális lencsével és fejlett képfeldolgozással rendelkezik annak érdekében, hogy éles, digitális képet továbbítson a mozgó tárgyakról. Továbbá „éjjel/nappali” funkcióval rendelkezik, melyet egy automatikusan vezérelhető IR-szűrővel lehet beállítani. Ez lehetővé teszi, hogy a kamera nagy és kis erősségű fényviszonyok mellett is színes videót, éjszaka pedig IR-érzékeny, fekete-fehér videót készítsen. A kamera további funkciói a következők: videó mozgásérzékelés, ami csökkenti a sávszélesség használatot és tárolókapacitás igényeket; kétirányú audió támogatás, beleértve az audió érzékelő riasztást; Etherneten keresztüli áramellátás (PoE, IEEE 802.3af), amellyel a telepítési költségek csökkenthetők azáltal, hogy szükségtelenné teszi a külön tápellátás kiépítését, ugyanakkor könnyen megoldható a rendszer szünetmentesítése is.

Az AXIS 223M kamera az alábbi hálózatbiztonsági funkciókkal rendelkezik: támogatja az IEEE802.1X-et, ami lehetővé teszi, hogy a kamera csatlakozzon olyan hálózathoz, amit port-alapú azonosítás és HTTPS titkosítás véd, ezzel biztonságos csatornát szolgáltatva a kamera és az alkalmazás között, valamint lehetővé teszi a videó forrás-azonosítást. A kamera lehetővé teszi a könnyű átállást az IPv4-es protokollal működő hálózatokról az IPv6-os rendszerekre azáltal, hogy mindkét verziót támogatja.

Az AXIS 223M támogatja a piac legtöbb applikációs szoftverét az AXIS Application Development Partner programon keresztül, például a magyar fejlesztésű NetAVIS-t.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés