Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop az újgenerációs játékkonzolból

Smart home

Laptop az újgenerációs játékkonzolból

A Wii-notebook.

Az Endgadget egyik újságírója, aki egyben nagy játékrajongó is, a tavaly év végi debütálást követően fejébe vette, hogy laptoppá alakítja a Nintendo Wii konzolját. Az újgenerációs játékgépek közül a Nintendo terméke ragadta meg a leginkább a felhasználók figyelmét – a kicsi, riválisaihoz képest olcsó, ám némileg szerényebb grafikai képességeket felvonultató készülék egyedi irányítása meglepő, ám könnyen megkedvelhető vezérlési módszert adott a játszani vágyók kezébe. A cikkírónak kolléganőjével együtt volt szerencséje kipróbálni egy kézmozdulatokkal irányítható Wiit, az élmény valóban egyedinek bizonyult.

Nem meglepő, hogy a fent említett Endgadget zsurnaliszta, Ben Heckendorn szintén rajongóvá vált, és nekilátott LCD-t „hegeszteni” az amúgy is kompakt játékgéphez. Egy 16:9-es, 7 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzőt applikált a masina tetejére, melyet még pont rá lehet hajtani a Wii fedőlapjára (a készülék külső megjelenítőre is csatlakoztatható). Sztereó hangzással is ellátta a Wii-laptopot, amin természetesen Gamecube vezérlő port is található. A 44x19x5 centiméteres fizikai paraméterrel bíró készüléknek Heckendorn nem adott még fantázianevet, de ígéretet tett arra, hogy az Endgadget oldalon még a mai nap folyamán megosztja az érdeklődőkkel a Wii-laptop készítésének leírását.

Nem ez az első érdekesség, ami a kis konzollal kapcsolatban felbukkant – kiderült, hogy a játék aktív használata hatékony fogyókúrás eszköz lehet (bővebben itt).



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés