Connect with us

technokrata

Sony divatszínek – 7,2 megapixellel

Smart home

Sony divatszínek – 7,2 megapixellel

Felturbózta a megapixelek számát négy új kompaktjában a gyártó.

A Sony bemutatta Cyber-shot digitális kameráinak új sorozatát. A vékony és elegáns DSC-W35 és DSC-W55 kompakt méretüknek köszönhetően könnyen zsebbe vagy táskába csúsztathatók, és luxus minőségű, tartós fémborításukkal kiemelkednek a tömegcikkek kategóriájából. A W55 csiszolt alumíniumfelületével és divatos színváltozataival garantáltan feltűnést kelt: ezüst, csillogó fekete, égszínkék és selyemcukor-rózsaszín árnyalatban áll rendelkezésre.

A készülékek 7,2 valós megapixeles érzékelője és a valós idejű képfeldolgozója ragyogó, tiszta képeket eredményeznek, könnyebben készíthetők elmosódásmentes felvételek még akkor is, ha beltérben vaku nélkül vagy gyenge megvilágítás mellett fényképez. A kiváló minőségű Carl Zeiss Vario-Tessar objektív 3-szoros optikai, 6-szoros digitális és 14-szeres smart zoomot kínál, ezenkívül makró üzemmódban akár 2 cm-es távolságból is képes fókuszálni a tárgyra. A képkivágás a W35 2”-os LCD-képernyőjének alternatívájaként az optikai keresőn is beállítható, míg a W55-ös még ennél is nagyobb képet kínál a jól olvasható, 2,5”-os képernyőn.

Az ugyancsak új DSC-S700 és DSC-S650 szintén 7,2 megapixelt tudhat magáénak, ám csupán stílusos ezüstszínben kaphatók. Ugyanúgy adott a 3-szoros optikai zoom, mint az elmosódásmentes (ISO) technológia. Belső memóriával rendelkezik, a tárolókapacitás természetesen külső kártyákkal bővíthető.

A Cyber-shot W35 és W55 2007. február közepétől, illetve végétől kerül a boltokba, körülbelül 180, illetve 200 dolláros áron. Az S650 150 dollárba kerül, míg a márciusban megjelenő S700 nagyjából 180-ba.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák