Connect with us

Könnyen kezelhető szuper fényképezőgép

Smart home

Könnyen kezelhető szuper fényképezőgép

A Sony Cyber-shot S650-es fényképezőgéppel még a digitális fényképezés kezdői is könnyen készíthetnek jó felvételeket.

A Sony Cyber-shot S650-es modell esetében a kiváló képminőségről a 7,2 valós megapixeles 1/2,5”-os Super HAD CCD-érzékelő gondoskodik, a távoli jelenetek megörökítését pedig a ragyogó tiszta, 3-szoros optikai zoommal rendelkező Sony objektív teszi lehetővé, amely egyben 6-szoros digitális zoomot és akár 14-szeres smart zoomot is kínál. Az Auto és Program üzemmódot kiegészítő hét helyszín szerinti üzemmód a beállítások automatikus kezelése révén sokféle fényképezési szituációban nyújt optimális megoldást. Nagy érzékenységű (REI) üzemmódban az ISO-érték 1000-re emelkedik, ezért ha beltérben, vagy rossz fényviszonyok között vaku nélkül is tisztább és elmosódás-mentes képeket szeretne készíteni, az S650 a tökéletes választás.

A felvételek a tiszta és fényes, 2”-os TFT LCD képernyőn állíthatók be és tekinthetők meg, amely ezenkívül praktikus, új funkciókalauzzal is segíti a még biztonságosabb fényképezést, leírva az egyes üzemmódok használatát. A vaku, az önkioldó és más beállítások kiválasztását szintén segítik a képernyőn megjelenő könnyen érthető ikonok. További előnyt jelent a kezdők számára, hogy a Cyber-shot S650 megmutatja, hány felvétel készíthető a fennmaradó memóriával, valamint javaslatot tesz a kiválasztott nyomtatási képméret számára legmegfelelőbb képfelbontásra vonatkozóan. Ugyancsak a kényelmet szolgálja a ´Direct Play´ gomb is, mellyel azonnal megjeleníthetők a felvételek, s így gyorsan elvégezhető a felvételek jóváhagyása.

A mindössze 130 g-os Cyber-shot S650 egyáltalán nem számít könnyűsúlyúnak, ha a fényképezési kapacitásról van szó. A tartozék standard AA alkáli elemekkel vagy az opcionális kiegészítőként kapható Li MH akkumulátor egyetlen feltöltésével akár 460 felvétel készíthető.

Szintén tartozékként jár a készülékhez a Picture Motion Browser szoftver 2.0-ás verziója, melynek segítségével a képek egyszerűen feltölthetők a csatlakoztatott számítógépre, ahol azután szerkeszthetők és rendezhetők. Az egyéb tartozékok között megtalálható a csuklópánt, az USB-kábel és a televíziókészülékhez vagy más lejátszóeszközhöz csatlakoztatható AV-kábel.

Európában a Cyber-shot S650 2007. február közepétől kerül a boltokba.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom