Connect with us

technokrata

Három új Canon fényképezőgép

Smart home

Három új Canon fényképezőgép

A Canon három új modellel bővíti digitális fényképezőgépeinek választékát.

Az elsősorban kezdőknek szánt, 5 megapixeles PowerShot A450 és PowerShot A460 a korábban sikeres PowerShot A420 és A430 helyébe lépnek, megtartják az elődök könnyű használhatóságát, ugyanakkor frissített funkciókat is felkínálnak. A 7,1 megapixeles, négyszeres optikai zoomos PowerShot A550 az A530 utódja, ám a korábbi modellhez képest több új szolgáltatást is tartalmaz.

A három fényképezőgépet a könnyű használhatóság jegyében tervezték. A bekapcsolható ˝Négyzetháló˝ a kép megkomponálásánál segít, míg a nagyméretű, 2 colos képátlójú LCD lehetővé teszi, hogy az egész család egyszerre tekinthesse meg az elkészült képeket számítógéphez való csatlakozás nélkül. A fényképezőgépekhez AA méretű elemek vagy akkumulátorok használhatók – a Canon NB-3AH akkumulátoraival akár 11 órányi visszajátszás is lehetséges.

A PowerShot A550 tovább egyszerűsíti a ˝Különleges téma˝ módok – például az ˝Éjszaki pillanatfelvétel˝ vagy a ˝Gyerekek és háziállatok˝ mód – használatát úgy, hogy kihozza őket a menürendszerből közvetlenül a módválasztó tárcsára. A ˝Saját színek˝ funkció segítségével közvetlenül a fényképezőgépen alkalmazhatunk képi effektusokat felvétel közben, többek között a ˝Szépia˝ és a ˝Fekete-fehér˝ hatásokat.

Mindhárom modell képes a VGA minőségű videók rögzítésére, akár 60 perc, vagy 1 GB hosszig (amelyiket előbb eléri). A videókat és a képeket televízió képernyőjén is meg lehet tekinteni, az AV kimenet segítségével.

Mindhárom fényképezőgép PictBridge kompatibilis, így közvetlenül nyomtathatók róluk a képek az arra alkalmas nyomtatókkal. Selphy CP sorozatú nyomtatóval például igazolványképek és fényképek is kinyomtathatók. A ˝Nyomtatás/Megosztás˝ gomb lehetővé teszi az egy gombnyomással történő nyomtatást és képfeltöltést a Windows vagy Macintosh platformmal működő számítógépekre.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek