Connect with us

Notebookra fejlesztett játékok

Smart home

Notebookra fejlesztett játékok

A The Sims egy új, Sims Krónikák névre keresztelt játéksorozattal bővül.

A Sims Krónikák játékok a már 22 nyelvre lefordított és világszerte több mint 70 millió példányban értékesített Sims család legújabb tagjai. A The Sims termékek népszerűsége részben annak tudható be, hogy a The Sims nem csak a játékfanatikusok számára vonzó – a The Sims játékosok több mint fele ugyanis nő.

Az új termékcsalád elsőként megjelenő tagja, a Sims Kertvárosi Krónikák egy vadonatúj történetmódot vezet be, így két történet során követhetjük nyomon az egymástól alapvetően eltérő karakterű Riley Harlow és Vincent Moore életét, akik mégis hasonló válaszúthoz értek párkapcsolataikban. A szereplők körül bonyolódó mulatságos és romantikus cselekmény tizenkét fejezeten vezeti végig a játékosokat. A játékosok simjei romantikában, intrikákban és drámai fordulatokban bővelkedő, egyedi és szórakoztató kalandokban vehetnek részt. Vajon szakít-e Riley, a női főszereplő az első számú udvarlójával, hogy aztán a kettes számú szépfiúval összeházasodjon és gyerekeket vállaljon? Megtalálja-e valaha boldogságát Vince, a sikeres vállalkozó, vagy azt, aki szerelmi terveinek sorozatos szabotálásáért felelős? A játékosok többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak, vagy elmerülhetnek a klasszikus nyílt végű Sims játékmenetben.

A Sims Krónikák olyan önálló szórakoztató élményt kínál, amelyhez nincs szükség más The Sims termékre, elég felkapni a hordozható számítógépet és játszani. A szoftver az öreg kontinensen február 2-án jelenik meg. A Sims Állatos Krónikák megjelenése 2007. nyarán, a Sims Hajótörött Krónikák pedig 2008. telén várható.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom