Connect with us

Gyerek-képes laptopok

Smart home

Gyerek-képes laptopok

Különböző Dell notebookok – különböző életkorhoz.

A Dell leleplezte első olyan laptopját, melyet kifejezetten szélsőséges körülményekre terveztek. A Latitude ATG D620 megfelel a katonai előírásoknak, merevlemez védelme rázkódás-biztos, cseppálló billentyűzete vízhatlan, ahogyan a fedett csatlakozói is, rázkódás- és ütéselnyelő kialakítása révén megállja a helyét extrém környezetben, ellenáll akár egy pusztán játszadozó gyermek felfedezőkedvének is.

A Latitude ATG kijelzője 14,1 colos, környezeti fény-érzékelővel (Ambient Light Sensor) szerelt, bevonata gátolja a tükröződést, így a kijelző erős napfény mellett is jól látható. A készülék borítása tartós, s bár a tervezés a kihívást jelentő helyzetekre igyekszik megoldást nyújtani, a tervek szerint a hadsereg, a készenléti szervek, és az építőipar mellett a golfpiac érdeklődését is várják. Az eszköz 2.499 dolláros áron már elérhető Amerikában, néhány héten belül várhatóan már más országokban is kapni lehet.

Tavaly decemberben a gyártó két különlegességet is piacra dobott. A csiszolt vörösötvözet hátoldalú, állítható szegélyvilágítású és egyéni testreszabási panellel rendelkező Dell XPS M1710 notebookot kifejezetten a mobil játékok új generációjához fejlesztették. Érdekessége, hogy a két elöl lévő hangszóró mellett egy külön mélysugárzó is található, ezáltal jelentősen javítható a filmek, a zeneszámok és a játékhangok hangzása. Bár az asztali PC-k teljes kiváltására szánták, a Dell másik újdonsága, az XPS M2010 nem a hagyományos notebook-formába erőltetett gépezet: matt, koromfekete hátoldala és fényes kiemelései a sportautók fantasztikus vonásait idézik. A mappákat utánzó kialakítás, a bőr fogantyú és a csiszolt fémből készült csuklós forgópántok a merész stílust kedvelők kedvence lehet.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom