Connect with us

Pornó csak HD-DVD-n?

Smart home

Pornó csak HD-DVD-n?

A Blu-Ray lemezeken még finom erotika sem lesz látható.

Egyes lapértesülések szerint eldőlt a gigászi küzdelem: a pornóipar hozzálátott a HD-DVD formátum szabványosításához, éppúgy, mint ahogyan azt közel harminc évvel ezelőtt a VHS-sel tette, mégpedig a Betamax hátrányára. Mit is jelent ez? Annyit, hogy még a finomabb erotikát (blue) kedvelők sem találhatnak megfelelő tartalmat majd a Blu-ray lemezeken, mert a Sony állítólag megtiltotta a kék lézer technológián alapuló lemezeinek pornóipari alkalmazását.

A Las Vegas-i pornó- és erotikakiállításról származó beszámolók mind azt javasolják a szexfilm-stúdiók számára, hogy HD-DVD eljárásra szabványosítsanak, a produkció alacsony költségét felhozva elsődleges indokként. Egyes híresztelések szerint azonban arról van szó: a Sony kifejezetten megtiltotta a gyártóknak, hogy felnőtteknek szóló tartalmat sokszorosítsanak Blu-ray korongra. Az egyik legnagyobb amerikai pornóstúdió, a Digital Playground alapítója, „Joone” azt nyilatkozta a Heisse német magazinnak, hogy a kék-lézeres DVD formátumok közül eredeti terveik szerint a Sony optikai eljárása mellett döntöttek, mivel egy Blu-ray korong nagyobb kapacitással rendelkezik, ám úgy tapasztalta, hogy egyik gyártó sem vállalja el az ő anyagait, a Sony-ra hivatkozva. Mint elmondta, a gyártók attól félnek, hogy amint felnőtt tartalommal látnak el egy lemezt, a Sony visszamondja a gyártási licenceket.

Ha igazak a hírek, a Sony döntése jóval bizarrabbnak tűnik, mint bármilyen pornófilm. Ugyanis az 1980-as évek környékén, a Sony Betamax formátumának bukásában nagy szerepet játszott, hogy a pornóipar a VHS mellett tette le a voksát. Míg a nem felnőtt tartalmak ezentúl a Blu-ray-t is népszerűsítik, addig az olyan nagy nevek, mint a Bangbros és a Pink Visual csakis HD-DVD formátummal jönnek ki.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő